Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Без опыта в Одессе"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Без опыта в Одессе"

13 637 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Без опыта" по диапазонам зарплаты в Одессе

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 27.04.24, по профессии Без опыта в Одессе открыто 121 вакансий. Для 43% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 12.3+ грн. 16.5% объявлений с зарплатой 9.1+ грн, и 13.2% с зарплатой 13.9+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Без опыта в Одессе"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Без опыта в Одессе.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Одессе

Среди похожих профессий в Одессе наиболее высокооплачиваемой считается Ремонтник компьютеров. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 16667 грн. На втором месте - С проживанием с зарплатой 15000 грн, а на третьем - Ежедневная оплата с зарплатой 15000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Робота в Сільпо без досвіду для студентів (Работа в Сильпо без опыта
, Одеса, Одеська область
Шукаємо продавця продовольчих товарів.Досвід роботи необов’язковий.Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Для тебе:• Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.• Гнучкий робочий графік: з 15 до 23 години• Місце роботи – Французький бульвар,16А ще ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом!Переходь за посиланням та заповнюй анкету Онлайн!
Робота в Сільпо без досвіду (работа в Сильпо без опыта работы)
, Одеса, Одеська область
Готовий долучитися до крутої команди? Мерщій до нас!Запрошуємо:· касира· продавця· вантажника· жилувальника м’ясаПрагнете розвиватися, мотивувати та надихати? А ще так, щоб у сучасній компанії з власними цінностями та любов’ю до країни? У нашій великій родині завжди раді талановитим і наполегливим! Приєднуйтеся!Місце роботи – Суворовський районм. Одеса,вул. Кримська,71м. Одеса, вул. Семена Палія,125Бм. Одеса, вул. Семена Палія,72м. Одеса, вул. Героїв оборони Одеси,98б Цікаво? Пиши, відгукуйся, дзвони!Всі деталі за тел.:(09**********51, Наталя, або пиши Viber З повагою, HR-команда «Сільпо"
Менеджер з продажу (без досвіду)
АН «Премьер» (СПД Саватеева О.В.), Одеса
Стабільній компанії потрібен менеджер з продажу нерухомостіАН Прем'єр - компанія, що об'єднала в собі досвід професіоналів, енергійність, ентузіазм, 100% орієнтацію на клієнта - запрошує на роботу активних, цілеспрямованих людей, які бажають побудувати кар'єру в сфері нерухомості.Ми пропонуємо:· роботу в сучасних офісах,· юридичну, рекламну підтримку,· безкоштовне профільне навчання,· професійний ріст,· дружню атмосферу в молодому колективі!Якщо ви:· володієте хорошими комунікативними навичками,· Користувач ПК,· маєте активну життєву позицію,· Відповідальні та презентабельні,· Прагнете до розвитку і хочете бути успішними,· Бажаєте працювати і заробляти - запрошуємо Вас приєднатися до нашої команди професіоналів!
Инстаграм менеджер. С ежедневными выплатами. Фриланс удаленная онлайн работа на дому в INSTAGRAM. Без опыта
Simple Tech, Одеса, Одеська область
Слава Украине!Пока что актуальный набор.Приглашаю Вас работать удаленно вести Instagram профиль.Подходит работа для студентов, для школьников, в декрете (декрет) и всем кому нужен удаленный заработок на дому.Требования:‣ по возрасту с 16 лет.‣ 3-4 часа свободного времени в день.‣ умение пользоваться Instagram и Telegram.‣ наличие смартфона или ПК или ноутбука.‣ вежливость.Условия работы:‣ свободный гибкий график.‣ удаленная работа на дому.‣ без опыта берем (обучаем, есть пошаговый алгоритм работы).‣ постоянная поддержка на каждом этапе.Заработная плата 700 грн в день. Выплаты ежедневно на Вашу карту.Обязанности:‣ вести страницу в Instagram.‣ по четкой инструкции публиковать посты и истории на рабочей странице.‣ по готовому шаблону отвечать клиентам.‣ предоставлять 5 коммерческих услуг для социальных сетей.Подходите по требованиям?Быстрее пишите мне.Отвечаю быстро!ПИСАТЬ:• в TELEGRAM по номеру указанному в объявлении.• в VIBER по номеру указанному в объявлении.Контактное лицо: Владислав І РаботаДам полную информацию по работе и начнем.Контактний НОМЕР:+380 95 821 13 89         .
Инстаграм менеджер. Выплаты ежедневно. INSTAGRAM фриланс. Удаленная онлайн работа на дому. Без опыта
Simple Tech, Одесса, Одесская область
Слава Украине!Пока что актуальный набор.Приглашаю Вас работать удаленно вести Instagram профиль.Подходит работа для студентов, для школьников, в декрете (декрет) и всем кому нужен удаленный заработок на дому.Требования:‣ по возрасту с 16 лет.‣ 3-4 часа свободного времени в день.‣ умение пользоваться Instagram и Telegram.‣ наличие смартфона или ПК или ноутбука.‣ вежливость.Условия работы:‣ свободный гибкий график.‣ удаленная работа на дому.‣ без опыта берем (обучаем, есть пошаговый алгоритм работы).‣ постоянная поддержка на каждом этапе.Заработная плата 700 грн в день. Выплаты ежедневно на Вашу карту.Обязанности:‣ вести страницу в Instagram.‣ по четкой инструкции публиковать посты и истории на рабочей странице.‣ по готовому шаблону отвечать клиентам.‣ предоставлять 5 коммерческих услуг для социальных сетей.Подходите по требованиям?Быстрее пишите мне.Отвечаю быстро!ПИСАТЬ:• в TELEGRAM по номеру указанному в объявлении.• в VIBER по номеру указанному в объявлении.Контактное лицо: Владислав І РаботаДам полную информацию по работе и начнем.  Контактний НОМЕР:+380 95 821 13 89         .
Фахівець(специалист) з приймання та обліку товарів, без досвіду
, Одеса, Одеська область
Шукаємо відповідального фахівця з приймання та обліку товарів.Вашими основними обов’язками будуть:· Прийом товару та контроль розміщення на складі· Постановка на облік товару в базі даних· Організація роботи вантажниківДля тебе:· Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.· Графік роботи: 5/2 по 8 годин на день.· Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).На сьогодні "Сільпо" визнано критично важливим бізнесом для галузей національної економіки України, тому всіх наших працівників ми подаємо на бронювання, при наявності правильно оформлених військово-облікових документів.· Місце роботи – м. Одеса, вул. Семена Палія,93АА ще ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом!Всі деталі за тел.: 09*********51, Наталя 09*********73, НадіяАбо пиши Viber та TelegramЗ повагою, HR-команда «Сільпо»
Робота: Кур'єр зі своїм мото/скутером (без досвіду)
, Одеса, Одеська область
Ми — мережа ресторанів і доставки «Япошка». Ми віримо у те, що досягти справжнього успіху можна лише у справі, яку ти любиш. Тож щоб разом досягати великих результатів, шукаємо у нашу команду захопленого своєю роботою КУР'ЄРА ЗІ СВОЇМ МОТО/СКУТЕРОМ.Чому робота у нас буде тобі до смаку:Ти займатимешся улюбленою справою, а ми надамо тобі можливість добре заробляти, вчасно платитимемо і потурбуємось про комфорт на робочому місці.Ти створюватимеш класний сервіс — робитимеш щасливими клієнтів і будеш пишатися своєю роботою.Ти приєднаєшся до крутої команди, де завжди отримаєш допомогу та підтримку колег та матимеш лояльне ставлення керівника.Ти зростатимеш фінансово, якщо докладатимеш зусилля і прагнутимеш більшого.Ідеально, якщо ти :Добре знаєш місто;Маєш досвід водіння скутера;Знаєш ПДР;Дбаєш про свою безпеку та їздиш з шоломом.Що ми тобі пропонуємо:стабільна виплата ЗП: погодинна ставка + за замовлення + амортизація ;щоденная компенсація палива: 3,5 л бензину на 100 км;графік роботи: 5/2 або гнучкий ;жодних штрафів.Наші додаткові «смаколики»:безкоштовний комплексний обід;комфортну кур'єрську кімнату з диванами, кава-машиною, мікрохвильовкою і місцем, щоб поїсти;fish-набори;корпоративні знижки на ресторани та доставку;нагородження кращих співробітників щомісяця;знижку 7%-10% в медичних центрах «ОН Клінік»;подарунки на свята та особисті події.Твої функціональні обов’язки:ювелірно та в зазначений час доставляти замовлення.Відправляй резюме або пиши в Telegram, Viber або залишай свої контакти через google — форму, а ми тобі зателефонуємо! Або дзвони за номером: 066 990 21 09 КатеринаЯкщо ти шукаєш роботу з найкращими умовами, то ця РОБОТА БУДЕ ТОБІ ДО СМАКУ!
Уборщики без опыта/Одесса
, Одеса, Одеська область
Ми Клінінгова компанія шукаємо співробітників на постійну основу беремо без досвіду роботи всьому навчаємНайвідоміша компанію по всьому КиєвуМи шукаємо пунктуальних відповідальних активних перфекціоністів •Графік роботи 5/2 або 6/1 вихідні самі обираєте•Зарплата в перший місяць від 14000•Стажування оплачуємо•Таксі за рахунок фірми•Інвентар видаємоПеревагою є переселенці
Одесса работа без опыта
, Одеса, Одеська область
Уборщики/уборщицы без опыта всему обучаем•Ставка 700-800 в день•График 5/2 6/1 4/3 •Выходные сами себе выбираете•В день один объект •Работа в бригаде •Карьерный рост предоставляется •БЕЗ опыта•Такси за счет фирмы
Продавець випічки без досвіду (продавец выпечки, без опыта, Аркадия)
, Одеса, Одеська область
Шукаємо чарівного продавця.Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Гнучкий робочий графік: 4/2, 5/2.Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Телефонуйте або надсилайте резюме та приєднуйтеся до «Сільпо»!м.Одеса вул.Генуезька,5 (Аркадія, ТЦ Gagarinn Plaza)З повагою, HR-команда «Сільпо»
Продавець без досвіду ( продавец без опыта )
, Одеса, Одеська область
Шукаємо чарівного продавця . Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Для тебе: Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Гнучкий робочий графік: 4/2, 5/2Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Місце роботи – ТЦ Фонтан Скай.
Без досвіду робота Продавець(Продавец) консультант Пересипський район
, Одеса, Одеська область
ОПИСОбожнюєте зустрічати Гостей? То виявляйте свою гостинність разом із нами. Ми якраз шукаємо майстерних продавців, які своєю турботою та увагою радуватимуть Гостей. Не переживай, на тебе чекають інновації та невпинний розвиток! Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Гнучкий робочий графік: 4/2 з 08:00 до 23:00 (перші та другі зміни)Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Місце роботи – Пересипський район. А ще ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом!Приходь за адресою:вул. Семена Палія,72Всі деталі за тел.: 09*********51,НаталяАбо звертайся Viber та TelegramЗ повагою, HR-команда «Сільпо».
Робота в Сільпо без досвіду ( работа в Сильпо без опыта )
, Одеса, Одеська область
Шукаємо чарівного продавця та касира!Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Вашими основними обов'язками будуть:· Люб'язне обслуговування та розрахунок Гостей на касі· Контроль відповідності зважування, маркування товарівДля тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Гнучкий робочий графік;Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Місце роботи – Семафорний провулок,4З повагою, HR-команда «Сільпо»
Робота в Сільпо без досвіду(работа в Сильпо без опыта)продавець
, Одеса, Одеська область
Запрошуємо приєднатися до нашої команди відповідального та доброзичливого продавця. Для тебе: Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Комфортні умови праці. Графік роботи: 4/2, 5/2, з 08:00 до 17:00 та з 14:00 до 23:00 Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава). Місце роботи – вул. Генуезька, 5. Цікаво? Пиши, відгукуйся, дзвони! 05*********93 ,Анастасія З повагою, HR-команда «Сільпо»
Швея. Возможно без опыта работы.
, Одеса, Одеська область
Требуется швея. Можно без опыта работы, всему обучим сами.Зарплата сдельная, еженедельно3500-7500 в неделю. Работа есть круглый год.В цеху есть всё необходимое - микроволновка, чайник, холодильник, кондиционеры. Принимаем на работу глухих и слабослышащих. Цех в районе остановки «Сахарный завод»ЗВОНИТЕ. НА СООБЩЕНИЯ ОТВЕЧАЮ РЕДКО, так как редко захожу.
РОБОТА: продавець зоотоварів (офіційно) готові розглядати БЕЗ ДОСВІДУ
, Одеса, Одеська область
Запрошуємо на роботу продавця-консультантав одну із найкращих мереж України товарів для тваринТериторіально: м. Одеса, вул. Катерининська або вул. Семена Палія,93А.Обирай найзручнішу локацію для себе.Наші умови праці:Офіційно з першого дня. Будь впевнений у завтрашньому дні, плануй оплачувану відпустку та отримуй оплату за лікарняний.Зручні графіки роботи. Дотримуйся work-life balance, май час та сили для власних хоббі та часу з рідними.Стабільна виплата заробітної плати двічі на місяць. Розраховуй на оплату та плануй свої витрати.Знижки для співробітників. Ми підготували великий перелік знижок від наших партнерів: від спортивних залів до мереж клінік. Турбуйся про своє психологічне та фізичне здоров'я.Кар'єрне зростання та розвиток. Розглядаємо без досвіду роботу, але готові зробити все, щоб ти став професіоналом.Якщо ти ще маєш запитання, то телефонуй або одразу записуйся на співбесіду:(05**********64, Катерина(07**********59, Антон
Касир без досвіду (работа кассир без опыта) Аркадія
, Одеса, Одеська область
Шукаємо чарівного касира.Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Гнучкий робочий графік.Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Місце роботи: Генуезська, 5Телефонуйте:(099) 972−74−59 ТетянаЗ повагою, HR-команда «Сільпо»
Продавець-консультант без досвіду (работа продавец, без опыта)
, Одеса, Одеська область
Шукаємо майбутніх керівників магазинів «Сільпо», які готові розпочати з посади продавця.Прагнете розвиватися, мотивувати та надихати? А ще так, щоб у сучасній компанії з власними цінностями та любов’ю до країни? У нашій великій родині завжди раді талановитим і наполегливим! Приєднуйтеся!Телефонуйте або надсилайте резюме та приєднуйтеся до «Сільпо»!м.Одеса вул.Генуезька,5 (Аркадія, ТЦ Gagarinn Plaza, 3 поверх)З повагою, HR-команда «Сільпо»
Продавець кулінарії без досвіду (работа продавец без опыта)
, Одеса, Одеська область
Шукаємо майбутніх керівників магазинів «Сільпо», які готові розпочати з посади продавця, касира або комплекетувальника товарів.На сьогодні "Сільпо" визнано критично важливим бізнесом для галузей національної економіки України, тому всіх наших працівників ми подаємо на бронювання, при наявності правильно оформлених військово-облікових документів.Телефонуйте або надсилайте резюме та приєднуйтеся до «Сільпо»!м.Одеса вул.Генуезька,5 (Аркадія, ТЦ Gagarinn Plaza, 3 поверх)З повагою, HR-команда «Сільпо»
Оператор ПК без досвіду
, Одеса, Одеська область
Компанія "artleks" шукає спеціаліста, який може виконувати завдання оператора ПК з відповідальністю та уважністю.Це включає управління даними та роботу з комп'ютером у нашій компанії.Графік: 6/1, вихідний на вибір.Беремо без досвіду. Вимоги: мінімальна англійська, впевнений користувач ПК, гарне почуття гумору, наполегливість, стресостійкість Зарплата від 20000 грн( виплати щотижня).ФОП Григорішена В.Б Адреса: м. Одеса, вул. Варненська 7. Подробиці тут в лс або дзвоніть за Номером телефону +38********55