Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по развитию персонала в Одессе"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Робота без досвіду продавець продовольчих товарів
, Одеса, Одеська область
Обожнюєте зустрічати Гостей? То виявляйте свою гостинність разом із нами. Ми якраз шукаємо майстерних продавців, які своєю турботою та увагою радуватимуть Гостей. Не переживай, на тебе чекають інновації та невпинний розвиток!Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).На сьогодні "Сільпо" визнано критично важливим бізнесом для галузей національної економіки України, тому всіх наших працівників ми подаємо на бронювання, при наявності правильно оформлених військово-облікових документів.Місце роботи Пересипський район. А ще ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом!Телефонуй: 09*********51 Наталя, пиши Viber та TelegramАбо приходь на співбесіду за адресою: Семена Палія,125БНам надзвичайно кортить знайти нового друга в нашу командуЗ повагою, HR-команда «Сільпо».
Адміністратор на рецепції, помічник керівника
, Одеса, Одеська область
Адміністратор на рецепції, помічник керівника The RR Hotel collection Готельно-ресторанний бізнесОдеса, Олександрівська площаШукаємо відповідального та комунікабельного кандидата. Обов’язки: Забезпечення високого рівня обслуговування, прийом та обробка замовлень, вирішення поточних питань. Підтримка адміністративних процесів у співпраці з керівництвом Досвід роботи на аналогічній посаді буде перевагою, вижливі комунікабельність та навчаємость.Ми пропонуємо конкурентну заробітну плату, дружній колектив та можливість професійного розвитку.Якщо ви готові приєднатися до нашої команди та відповідаєте вимогам, надсилайте ваше резюме або выдгук, ми з Вами зв"яжемося!
Робота без досвіду Касир(Кассир) Пересипський район
, Одеса, Одеська область
Обожнюєте зустрічати Гостей? То виявляйте свою гостинність разом із нами. Ми якраз шукаємо майстерних касирів, які своєю турботою та увагою радуватимуть Гостей. Не переживай, на тебе чекають інновації та невпинний розвиток! А якщо ти з будь-ким знаходиш спільну мову і знаєш РК та касові операції, то ми вже в захваті від тебе!Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Гнучкий робочий графік: 4/2 з 08:00 до 23:00 (перші та другі зміни)Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Місце роботи – Пересипський район. А ще ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом!Приходь за адресою:вул. Семена Палія,72Всі деталі за тел.: 09*********51,НаталяАбо звертайся Viber та Telegram
Hr Менеджер/Рекрутер в ЦентреОдесса
, Одеса, Одеська область
В молоду компанію «DreamWork” в місті Одесса відкрився набір на посаду HR manager.Вимоги до кандидата:Коммунікативні навички;Прагнення працювати на результат;Знання соціальних мереж і месенджерів, Володіння на рівні впевненого користувача; Прагнення до постійного професійного такар'єрного розвитку.Обов'язки кандидата:Ввічливо спілкуватись;Дзвонити бази rabota.ua та work.ua та запрошувати людей на співбесіду до компанії.Бути на зв’язку та надавати відповіді кандидатам в робочий час;Тримати робоче місце в чистоті;Мати охайний зовнішній вигляд;Мати гарну дикцію, та вміння вільно спілкуватись з людьми.Розміщувати рекламу в соц.мережах.Умови праці :Графік роботи 09:00-17:00, 5/2, з пн-пт, сб-вс вихідні;Заробітня плата: Фіксована ставка + бонуси за кандидатівКар'єрний зріст в молодому коллективі; Корпоративи, та цікаві івенти.Ми знаходимось в центрi мiстаЗаписуйтесь на співбесіду, пишіть в тг, або надсилайте резюме в олх
Требуется на работу Риелтор/без опыта в Агенство Недвижимости/обучение
, Одеса, Одеська область
Требуется на работу в компанию ДомСтар риелтор по недвижимости в направлении аренды.Ищу к себе в команду молодого и перспективного сотрудника можно без опыта работы.-шикарный офис Аркадии -обучение с нуля-оплачиваемая реклама -молодой и дружный коллектив-удобный и гибкий график -своя Срм система -быстрый заработокЕсли Вы ищете для себя работу,которая будет приносить развитие и удовольствие,то это сфера для Вас.От Вас нужна порядочность и желание развиваться.От меня будет вся необходимая база знаний.Заработок от 15.000-20.000 гривен с перспективой выше,все только зависит от Вас.
Менеджер по персоналу (HR)
Південна Енергетична Компанія, Одеса
Вакансія: Менеджер з персоналуТОВ «Південна енергетична компанія» — це інжинірингова компанія в сфері реалізації проектів паливно-енергетичного комплексу країни, яка має команду амбіційних, креативних та досвідчених інженерів.У зв’язку з активним розвитком компанії запрошуємо на роботу Менеджера з персоналу, щоб доповнити команду компанії:Вашими обов’язками стануть:Проведення підбору та онбордингу персоналу;Організація навчання та розвитку персоналу;Управління процесом оцінювання та атестації працівників;Ведення внутрішнього та зовнішнього кадрового резерву;Розробка та впровадження HR-політик компанії;Допомога в організації та реалізації корпоративних процесів, заходів та подій в компанії;Звітність по виконаних цілях та проектах.Вимоги:Вища освіта в галузі психології, управління персоналом або суміжній галузі;Мінімум 1 рік досвіду роботи на аналогічній посаді;Проактивність, любов до людей та енергійність.Знання принципів побудови функції HR: планування чисельності, рекрутинг, онбординг, навчання, оцінка, КК, мотивація. Вміння визначати скіловість працівника та складати плани розвитку (групові, індивідуальні);Володіння англійською мовою (рівень B1 і вище) буде перевагою.Ми пропонуємо:Офіційне працевлаштування, гідну заробітну плату та премію за результатами роботи (розмір з/п обговорюється на співбесіді, з можливістю її перегляду);Оплачувані відпустки та лікарняні відповідно до норм чинного трудового законодавства;Постійний розвиток та прокачування своїх soft і hard скіллів (компанія компенсує повну або часткову вартість навчання спрямованих на підвищення професійних та особистісних компетенцій працівників);Можливість кар'єрного росту (при успішному виконанні своїх обов’язків можете вирости з HR-менеджера до HR-директора);Можливість працювати в стабільній, успішній компанії серед молодих, амбітних та енергійних людей (середній вік нашої команди — 34 роки);Зручне місце розташування офісу (м. Одеса, Приморський район).Приєднуйтесь до нашої команди та долучайтеся до розвитку сучасної енергетики разом з «Південною Енергетичною Компанією»!
Помічник керівника відділу продажів освітніх послуг
International Business Academy, Одеса
Про компанію:INTERNATIONAL BUSINESS ACADEMY Consortium - це провідна консалтингова компанія, яка спеціалізується на розвитку бізнесу та освітніх проектах. Ми створюємо інноваційні освітні програми та пропонуємо широкий спектр послуг у сфері бізнес-освіти, спрямованих на підтримку розвитку підприємництва та професійного зростання.Ми продовжуємо динамічно рости та розвивати бізнес-освіту і культуру ведення бізнесу, відкриваючи як власні, так і франчайзингові філії наших освітніх проектів у різних країнах  світу.  У зв’язку з цим запрошуємо до себе в команду Помічника керівника відділу продажу навчальних послуг.Обов'язки:Підтримка керівника відділу продажів навчальних послуг у оперативних, адміністративних та організаційних питаннях та керуванні процесами та командою.Активна участь у розробці та реалізації стратегій продажів та маркетингових кампаній для підвищення впізнаваності та конкурентоспроможності освітніх послуг компанії. Взаємодія з потенційними та поточними клієнтами для надання інформації про наші освітні програми та послуги.Робота з лідогенерацією та ведення клієнтів у CRM-системі.Активний пошук нових партнерів та клієнтів серед освітніх установ, компаній та організацій.Підготовка та представлення презентацій, комерційних пропозицій та інших матеріалів для просування та продажу наших освітніх продуктів.Організація та проведення зустрічей, переговорів та презентацій з потенційними клієнтами.Взаємодія з внутрішніми підрозділами компанії для забезпечення підтримки безперервного навчального процесу.Аналіз ринку та конкурентного середовища для виявлення нових можливостей та тенденцій розвитку.Створення та підтримка звітності щодо результатів роботи відділу продажів освітніх послуг.Вимоги:Досвід роботи у сфері продажів або адміністративної підтримки відділу продажів від 2 років.Знання англійської мови на рівні В1/B2.Вільне володіння українською та російською мовами.Знання основних принципів та методів продажів.Високі комунікативні та організаційні навички.Вміння ефективно працювати в команді.Бажання розвиватися та досягати результатів.Ми пропонуємо:Динамічну та цікаву роботу в креативній команді професіоналів.Конкурентну заробітну плату + бонуси за досягнення.Можливість професійного та кар'єрного зростання в інноваційній міжнародній компанії.Корпоративну освіту та розвиток.Можливість працювати віддалено з будь-якої точки світу.Корпоративні бонуси та пільги для співробітників.Приєднуйтеся до нашої команди професіоналів та станьте частиною успішної міжнародної компанії, яка прогресивно змінює світ бізнес-освіти та підприємництва!Як подати заявку:Відправте своє резюме на електронну пошту відправити резюме з поміткою "Вакансія: Помічник керівника відділу продажів освітніх послуг ". Ми чекаємо на вас!
Hr менеджер / рекрутер Одесса
, Одеса, Одеська область
В молоду компанію «DreamWork” в місті Одесса відкрився набір на посаду HR manager.Вимоги до кандидата:Коммунікативні навички;Прагнення працювати на результат;Знання соціальних мереж і месенджерів, Володіння на рівні впевненого користувача; Прагнення до постійного професійного такар'єрного розвитку.Обов'язки кандидата: запрошувати людей на співбесіду до компанії.Бути на зв’язку та надавати відповіді кандидатам в робочий час;Тримати робоче місце в чистоті;Мати охайний зовнішній вигляд;Мати гарну дикцію, та вміння вільно спілкуватись з людьми.Розміщувати рекламу в соц.мережах.Умови праці :Графік роботи 10:00-17:00, 5/2, з пн-пт, сб-вс вихідні;Заробітня плата: Фіксована ставка + бонуси за кандидатівКар'єрний зріст в молодому коллективі; Корпоративи, та цікаві івенти.Ми знаходимось в центрi мiстаЗаписуйтесь на співбесіду, пишіть в тг, або надсилайте резюме в олх
Требуется на работу Риелтор/без опыта в Агенство Недвижимости/обучение
, Одеса, Одеська область
DOMSTAR - одно из лучших агентств на рынке недвижимости Одессы.Компания активно развивает направление аренды недвижимости и сейчас мы в поиске новых людей в команду.Аренда недвижимости - это возможность быстро вникнуть в рынок и выйти на свою первую сделку и зарплату за короткие сроки.Если ты молодой, активный, коммуникабельный, ищешь работу с перспективой развития и роста - то тебе к нам. Опыт не обязателен, всему обучим и поможем. Компания предоставляет: -шикарный офис в центре Аркадии (все необходимое для работы в пешей доступности)-система обучение с нуля-оплачиваемая реклама -молодой и дружный коллектив-удобный и гибкий график -своя CRM система -наработанная клиентская база-возможность быстрого заработкаОт Вас нужна порядочность и желание развиваться.Все остальное мы предоставим.Заработок от 15.000-20.000 гривен с перспективой выше,все только зависит от Вас.
Hr менеджер Одесса
, Одеса, Одеська область
В молоду компанію «DreamWork" в місті Одесса відкрився набір на посаду HR manager.Вимоги до кандидата:Комунікативні навички;Прагнення працювати на результат;Знання соціальних мереж і месенджерів, Володіння на рівні впевненого користувача; Прагнення до постійного професійного та карʼєрного розвитку.Обов'язки кандидата:запрошувати людей на співбесіду до компанії.Бути на звʼязку та надавати відповіді кандидатам вробочий час;Тримати робоче місце в чистоті;Мати охайний зовнішній вигляд:Мати гарну дикцію, та вміння вільно спілкуватисьз людьми.Розміщувати рекламу в соц.мережах.Умови праці :Графік роботи 10:00-17:00, 5/2, з пн-пт, со-вс вихідні;Заробітня плата: Фіксована ставка + бонуси за кандидатівКарʼєрний зріст в молодому колективі; Корпоративи, та цікаві івенти.Ми знаходимось в центрі містаЗаписуйтесь на співбесіду, пишіть в тг, або телефонуйте