Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Провизор в Одессе"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Провизор в Одессе"

8 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Провизор" по диапазонам зарплаты в Одессе

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 20.04.24, по профессии Провизор в Одессе открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 7.2+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.4+ грн, и 0% с зарплатой 11,2+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Провизор в Одессе"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Провизор в Одессе.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Одессе

Среди похожих профессий в Одессе наиболее высокооплачиваемой считается Медпредставитель. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 25000 грн. На втором месте - Фармацевтический представитель с зарплатой 21834 грн, а на третьем - Травматолог с зарплатой 20000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Заступник завідувача аптечного складу
Оптіма-фарм, ЛТД, Одеса, Одеська область
Компанія СП «Оптіма Фарм, ЛТД», провідний дистриб’ютор медичних препаратів в Україні запрошує на постійну роботу: заступника завідувача аптечним складом в м.Одеса.Вимоги:Вища фармацевтична освіта (диплом провізора загального профілю, сертифікат про проходження інтернатури, наявність сертифіката з«Організації та управління фармації»);Знання ліцензійних умов законодавчих документів відповідно до роботи аптечних складів;Знання специфіки торгівлі фармацевтичною продукцією;Впевнений користувач ПК;Націленість на результат, висока самоорганізація, стратегічне мислення.Обов’язки:Організація і контроль умов зберігання лікарських засобів, виробів медичного призначення;Робота з рекламаціями;Взаємодія з регуляторними органами;Контроль первинного обліку та руху товару на складі;Контроль роботи складу по прийому та відпуску товару зі складу;Дотримання режимів зберігання;Керівництво роботою комісії складу щодо визначення відповідності наявності, придатності товару, прийняття рішень про надання документів на списання непридатних для реалізації товару;Організація проведення систематичного аналізу роботи складу і участь в розробці документації, що регламентує діяльність;Проведення інвентаризацій;Контроль реагування на заяви, звернення та скарги клієнтів підприємства в межах своєї компетенції;Контроль і робота з персоналом складу.Ми пропонуємо:стабільний графік роботи: пн-пт 9:00—18:00;своєчасну, конкурентоспроможну заробітну плату;можливість професійного кар'єрного зростання і розвиток компетенцій;підтримка наставника в процесі адаптації;офіційне працевлаштування;Місце роботи:адреса: вул. Аеропортівська 4;Для зручності співробітників організована транспортна доставка на роботу та з роботи.Чекаємо Ваше резюме!Контактний номер телефона: +0380675574841 Анастасія
В мережу аптек потрібні
, Одеса, Одеська область
Пропонуемо работу фармацевтам та провізорам, а також студентам 2 и 5 курса. Мережа аптек по місту ( можливий вибір району )Всі питання стосовно заробітної плати дзвонити по номеру або пишіть в вайбер.
Требуется фармацевт, провизор
, Одеса, Одеська область
Требуется провизор, Фармацевт, в сеть аптек ПП «Реал Фарм», в аптеку на улице Глушко, добровольського, в аптеку дневная смена Зарплата договорная по собеседованию!