Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Дежурный в Одессе"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Дежурный в Одессе"

10 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Дежурный в Одессе"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Дежурный в Одессе.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Одессе

Среди похожих профессий в Одессе наиболее высокооплачиваемой считается Сотрудник службы безопасности. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 20000 грн. На втором месте - Старший смены охраны с зарплатой 14833 грн, а на третьем - Оператор видеонаблюдения с зарплатой 12100 грн.

Рекомендуемые вакансии

водій з авто(підробіток) реєстрація в таксі
, Одесса
Зареєструватись для роботи в таксі у різних містах України Одесі, Києві , Білій-Церкві , Бровари , Ірпінь, Буча , Вишневий, Бориспіль , Дніпрі, Кривий Ріг, Запорожжі, Полтаві, Лубнах, Кременчуці, Вінниці, Сумах, Черкасах, Чернігові, Тернопіль, Луцьк.Для реєстрації в таксі - надішліть фото; 1 фото зовнішнього вигляду Вашого авто; 2 стор. техталону; 1 стор водійського удост. № телефону який буде при Вас під час роботи. і ми Вам назад надішлемо налаштування позивного; щоб правильно записати Ваші дані. Просимо Вас на сайті в розділі робота, заповнити "форму онлайн реєстрації" https avangard-taxi. kiev. ua uk robota-v-taksi вкажіть місто для роботи набирає водіїв з особистими автомобілями.-для вивезення замовлень по всьому місту та навколишньому передмістю.- замовлення є цілодобово (працюєте підробляєте коли Вам зручно- немає прив'язки до офісу- поповнення комісійних (через термінали) що дуже зручно,- без безкоштовних замовлень, без чергових змін, без обов'язкових замовлень та умов роботи,У нас є знижки на дизель , газ , бензин для наших водіїв Додаткова інформація на сайті https avangard-taxi. od. ua rabota-v-taksi-odessa Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Начальник охраны, срочно требуется
ТОВ, Одесса, Одеська область
Компания заинтересована в срочном закрытии должности! Условия работы:- минимальная заработная плата от 12000 грн;- график работы – полный день;- ежегодный оплачиваемый отпуск, больничный.Требования:- образование не имеет значения,- опыт работы на аналогичной должности,- хорошая физическая форма.Обязанности: - поддержка службы безопасности компании; - контроль систем и мер защиты;- в подчинении охранники посменной занятости (разработка дежурного графика).Если Вас заинтересовала вакансия, обращайтесь к нам Пн-Пт 9-18Тел.: 096-З95-05-47, 066-008-24-7З Резюме не рассматриваются!Анна Сергеевна
Водій зі своїм авто
Такси «Авангард», Одеса
Зареєструватись для роботи в таксі у різних містах Одесі, Києві ,Білій-Церкві ,Бровари ,Ірпінь, Буча ,Вишневий, Бориспіль ,  Дніпрі, Кривий Ріг, Запорожжі, Лубнах, Кременчуці, Вінниці, Сумах, Черкасах, Чернігові, Тернопіль, Луцьк.Для реєстрації в таксі - надішліть фото; 1 фото зовнішнього вигляду Вашого авто; 2 стор. техталону; 1 стор водійського удост. № телефону який буде при Вас під час роботи. і ми Вам назад надішлемо налаштування позивного; щоб правильно записати Ваші дані. Просимо Вас на сайті в розділі робота, заповнити "форму онлайн реєстрації" beru-taxi.com.ua/rabota-v-taksi/ вкажіть місто для роботи !набирає водіїв з особистими автомобілями.-для вивезення замовлень по всьому місту та навколишньому передмістю.- замовлення є цілодобово (працюєте/підробляєте коли Вам зручно- немає прив'язки до офісу- поповнення комісійних (через термінали) що дуже зручно,- без безкоштовних замовлень, без чергових змін, без обов'язкових замовлень та умов роботи,У нас є знижки на дизель 5 грн ,газ 2,5 грн ,бензин 4 грн для наших водіїв !
Водії з автомобілем
Таксі «Беру», Одеса
Зареєструватись для роботи в таксі у різних містах України: Києві ,Білій-Церкві ,Бровари ,Ірпінь, Буча ,Вишневий, Бориспіль , Одесі, Дніпрі, Кривий Ріг, Запорожжі, Полтаві, Лубнах, Кременчуці, Вінниці, Сумах, Черкасах, Чернігові, Тернопіль, Луцьк.Для реєстрації в таксі - надішліть фото; 1 фото зовнішнього вигляду Вашого авто; 2 стор. техталону; 1 стор водійського удост. № телефону який буде при Вас під час роботи. і ми Вам назад надішлемо налаштування позивного; щоб правильно записати Ваші дані. Просимо Вас на сайті в розділі робота, заповнити "форму онлайн реєстрації" beru-taxi.com.ua/rabota-v-taksi/  вкажіть місто для роботи ! набирає водіїв з особистими автомобілями.-для вивезення замовлень по всьому місту та навколишньому передмістю.- замовлення є цілодобово (працюєте/підробляєте коли Вам зручно- немає прив'язки до офісу- поповнення комісійних (через термінали) що дуже зручно,- без безкоштовних замовлень, без чергових змін, без обов'язкових замовлень та умов роботи,У нас є знижки на дизель ,газ ,бензин для наших водіїв !
Водитель - грузчик (район 7 км) ул. Базовая
, Одеса, Одеська область
Компания – импортер ведущих трендовых товаров для дома и кухни.Более 10 лет мы являемся одним из лидеров рынка товаров для дома в Украине.На постоянную работу требуется Водитель - Грузчик на оптовый склад (улица Базовая, в районе 7 км)По вопросу трудоустройства можно звонить строго с 09:00 до 16:00Звонить можно в Понедельник, Вторник, Среда, Четверг, Суббота (Пятница и Воскресенье -звонки не принимаются)Требования:Обязательный опыт вождения на микроавтобусе от 3 летЖелателен опыт работы на складе Честность, ответственность, трудоспособность, внимательность, порядочность, пунктуальность, активная жизненная позицияПроживание в ОдессеУсловия работы:5/2 с 07:45 до 16:00 Выходной: пятница, воскресенье работа в дежурном режимеДополнительно:дружеский коллектив; корпоративные скидки на товары компании; Испытательный срок 1 месяц Своевременная оплата трудаПо вопросу трудоустройства можно звонить Пн, Вт, Ср, Чт, Суб с 09:00 до 16:00
Грузчик (район 7км) ул. Базовая
, Одеса, Одеська область
Компания – импортер ведущих трендовых товаров для дома и кухни.Более 10 лет мы являемся одним из лидеров рынка товаров для дома в Украине.На постоянную работу требуется Грузчик на оптовый склад (улица Базовая, в районе 7 км)По вопросу трудоустройства можно звонить строго с 09:00 до 16:00Звонить можно в Понедельник, Вторник, Среда, Четверг, Суббота (Пятница и Воскресенье -звонки не принимаются)Требования:Желателен опыт работы на складеЧестность, ответственность, трудоспособность, внимательность, порядочность, пунктуальность, активная жизненная позицияОБЯЗАТЕЛЬНО проживание в ОдессеУсловия работы:5/2 с 07:45 до 16:00Выходной: пятница, в воскресенье работа в дежурном режимеДополнительно:дружеский коллектив;корпоративные скидки на товары компании;Испытательный срок 1 месяцСвоевременная оплата трудаПо вопросу трудоустройства можно звонить Пн, Вт, Ср, Чт, Суб с 09:00 до 16:00
Черговий
, Одеса, Одеська обл.
ЧЕРГОВИЙ по житловому комплексуУ керуючу компанію «Наш Дом».Графік роботи: доба/три.Дзвонити: пн-пт, з 8.00 до 17.00.
Грузчик (район 7км) ул. Базовая Работа грузчиком 7 км
, Одеса, Одеська область
Требуется на постоянную работу грузчик для работы на оптовом складе (на улице Базовая, в районе 7 км от центра).По вопросам трудоустройства звоните с 09:00 до 16:00, с понедельника по воскресенье.Требования:Опыт работы на складе приветствуется.Честность, ответственность, трудоспособность, внимательность, порядочность, пунктуальность, активная жизненная позиция.Проживание в Одессе или пригороде.Условия работы:График 5/2 с 07:45 до 16:00.Выходной - пятница, в воскресенье работа в дежурном режиме.Дополнительно:Дружеский коллектив.Корпоративные скидки на товары компании.Своевременная оплата труда.Присоединяйтесь к нашей команде!
Слюсар-сантехнік
1530, Одеська філія Одеського обласного центру зайнятості, Одеса, Одеська область
Заробітна плата (усього): 10000 грнУ тому числі основна: 8464 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:3 розряд. Забезпечує виконання робіт із тех.експлуатації та ремонту сантехнічного обладнання та устаткування. У відповідності з графіком проводити чергові огляди системи центрального опалення та гарячого водопостачання, системи водопостачання і каналізації, справність арматури, усувати протікання трубопроводів, приборів та ін.Обов'язково попередня домовленість про співбесідуКонтактний телефон фахівців ОФ ООЦЗ: (073)2615515Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захистуПрофесійні компетенції (знання, навички):Досвід роботи за професією. Наявність мед.огляду.
Інспектор з кадрів
1530, Одеська філія Одеського обласного центру зайнятості, Одеса, Одеська область
Заробітна плата (усього): 13000 грнУ тому числі основна: 13000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Веде облік особового складу Департаменту, його підрозділів згідно з уніфікованими формами первинної облікової документації. Оформлює прийом, переведення і звільнення працівників відповідно до законодавства про працю, положень, інструкцій, наказів керівника підприємства, вказівок керівництва відділу. Формує і веде особові справи працівників, вносить зміни, пов’язані з трудовою діяльністю.Телефон фахівців ОФ ООЦЗ: (073)2615515 Наталя ВалеріївнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьКоментар: робочий день: 9.00-18.00Умови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Веде облік надання відпусток працівникам,здійснює контроль за складанням і додержанням графіків чергових відпусток.Оформлює документи,необхідні для призначення пенсій працівникам.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Складає встановлену звітність про роботу з кадрами. Відповідальність, комунікабельність, грамотність.
Оперативний черговий
СОБ, ПП, Одесса
Альфа-Україна Плюс – партнер компанії СБ СОБ запрошує на роботу із забезпечення безпеки об'єктів у м. Одеса та Одеській області. Режим роботи добовий. Стабільна оплата праці. Докладніше по телефону. Телефонувати з 9.00 до 17.00 пн – пт. м. Одеса, вул. Лазарєва, 76Повідомте, будь ласка, роботодавцю, що Ви прочитали вакансію на сайті narabotu.od.ua
Диспетчер
1501, Білгород-Дністровська філія Одеського обласного центру зайнятості, Одеса, Одеська область
Заробітна плата (усього): 9160 грнУ тому числі основна: 9160 грнОписХарактер виконуваної роботи:ТимчасовийОсновні функціональні обов'язки:Диспетчер черговий приймає, фіксує, аналізує та передає інформацію, ухвалює оперативне рішення щодо відновлення технологічного процесу, подає імпульс до послідовної активізації дії підрозділів підприємства. Веде журнали.Білгород-Дністровська філія Одеського обласного центру зайнятості т. 048 230 12 62 Альона ВасилівнаВид трудового договору:строковийРежим роботи:Робота змінамиКоментар: Доба через триУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвиток
Шукаємо контролера квитків у кінотеатр
, Одеса, Одеська область
Шукаємо чергового адміністратора.Умови праці:• змінний графік роботи (2/2 з 10:00-21:00};• швидке безкоштовне навчання на посаді (якщо немає досвіду);• можливість карʼєрного зростання;• надаємо уніформу;• службові квитки для тебе та твоїх друзів;• премії за результатами роботи.Обов'язки• привітання відвідувачів, контроль квитків на вході, перевірка кінозалів під час сеансі;• контроль за чистотою та температурою взалах;• спілкування з відвідувачами кінотеатру, консультація щодо послуг, товарів і фільмів.Досвід роботи не важливий, ми навчимо.
требуется оператор генератора/техник-электрик с личным авто
, Одеса, Одеська область
На предприятие требуется оператор генератора (техник-электрик) с собственным автомобилем для выезда на объекты и включения/отключения мобильного дизель-генератора. Посменно-дневная работа, частичная занятость, официальное оформление, отпускные, компенсация топлива. Предпочтительно иметь автомобиль типа пикап, фургон, универсал или микроавтобус с возможностью перевозки генератора размером Д1120xВ860xШ735. Работа в дежурном режиме, можно находиться дома или совмещать работу с основной.
Комірник оптового складу
, Одеса, Одеська область
Опис вакансіїКомпанія — імпортер провідних трендових товарів для дому.Понад 10 років ми є одним із лідерів ринку товарів в Україні.Гуртова торгівляВимоги:1. Досвід роботи на аналогічній посаді від 2 років.2. Вміння працювати в команді та керувати підлеглими.3. Висока відповідальність та організаційні здібності.4. Знання складської логістики та здатність до оптимізації процесів.5. Вміння працювати з комп’ютером та бажано з складською програмою BAS (1С) (навчимо)6. Розуміння принципів охорони праці та пожежної безпеки.7. Висока віддача та готовність працювати в інтенсивному темпі.8. Чесність, пунктуальність, уважність, працездатність, відповідальність, порядність, активна життєва позиція9. Проживання у місті ОдесаУмови роботи:з 07:45 до 16:00Вихідний — п’ятниця; в неділю — робота в черговому режиміВипробувальний термін 1 місяцьОплата на випробувальному терміні від 20 000−25 000Преміювання за результатами роботиОбов’язки:1. Координація та контроль всіх складських процесів, включаючи приймання, зберігання, комплектування та відправлення товарів.2. Забезпечення точного обліку та контролю за наявністю товарів на складі.3. Планування та оптимізація розкладу роботи складського персоналу.4. Проведення інвентаризаційМи пропонуємо:дружній колектив;гарантоване підвищення кваліфікації;корпоративні знижки на товари компанії;своєчасну оплату праці
Комплектовщик заказа (ул. Базовая)
, Одеса, Одеська область
Компания – импортер ведущих трендовых товаров для дома и кухни. Более 10 лет мы являемся одним из лидеров рынка товаров для дома в Украине. На постоянную работу требуется Комплектовщик (подготовка ящиков с товаром к отгрузке) на оптовый склад (улица Базовая, в районе пром. рынка 7 км) По вопросу трудоустройства можно звонить строго с 09:00 до 16:00 Звонить можно в Понедельник, Вторник, Среда, Четверг, Суббота (Пятница и Воскресенье -звонки не принимаются) Требования: • Желателен опыт работы на складе • Честность, ответственность, трудоспособность, внимательность, порядочность, пунктуальность, активная жизненная позиция • ОБЯЗАТЕЛЬНО проживание в Одессе Условия работы: • 5/2 с 07:45 до 16:00 • Выходной: пятница, в воскресенье работа в дежурном режиме Дополнительно: • дружеский коллектив; • корпоративные скидки на товары компании; Испытательный срок 1 месяц Своевременная оплата труда По вопросу трудоустройства можно звонить Пн, Вт, Ср, Чт, Суб с 09:00 до 16:00
Требуется сантехник сутки через трое в ТОЦ KADORR
, Одеса, Одеська область
В Торгово-офисный центр Кадорр на Екатерининской требуется дежурный сантехник. График: сутки/трое - 800 грн/смена.