Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Работа в интернете на дому в Одессе"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Робота в Сільпо без досвіду для студентів (Работа в Сильпо без опыта
, Одеса, Одеська область
Шукаємо продавця продовольчих товарів.Досвід роботи необов’язковий.Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Для тебе:• Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.• Гнучкий робочий графік: з 15 до 23 години• Місце роботи – Французький бульвар,16А ще ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом!Переходь за посиланням та заповнюй анкету Онлайн!
IT Sales Manager, Менеджер з продажу в IT-компанію (ОНЛАЙН)
Itcapital, Одеса
IT Sales Manager (Менеджер з продажу) – без прив'язки до офісу, можна працювати з дому з будь-якого міста та країни. Діяльність компанії:ITCapital – це міжнародна іт-компанія зі створення сучасних інтернет технологій: автоматизації бізнес-процесів та диджиталізація бізнесу. Наш основний напрямок це - development: розробка програмного забезпечення, розробка програм IOS and Android, створення корпоративних сайтів будь-якої складності, інтернет-маркетинг, розробка рішень на основі штучного інтелекту, створення технологій з VR/AR/3D. Додатковий напрямок компанії – школа навчання у сфері ІТ (ITCAPITAL SCHOOL). Інвестиційний фонд ITCAPITAL INVEST, Благодійний фонд ITCAPITAL CHARITY. Подивіться у нас на сайті: itcapit.comПро посаду:Сейлз-Менеджер - Фахівець, який відповідає за первинне спілкування з клієнтом: від першого контакту та пропозиції послуг компанії до укладання угоди. Основне завдання менеджера з продажу - встановлювати партнерські відносини та приводити в компанію нових клієнтів.Обов'язки:- Встановлення нових зв'язків і партнерств. - Робота з клієнтами, що діють. - Робота над новими клієнтами.Вимоги:- Англійська мова на рівні письмова/розмовна.- Якщо немає знання Англійської, теж можна, але працюватимете по СНД або з російськомовними клієнтами інших країн.- Вміти організовувати свій час у віддаленому форматі.- Активний користувач інтернету.- Навички спілкування з B2B.- Відповідальність.Умови:- Робота на віддаленій основі.- Навчання та робочі інструменти надаємо.- Постійна підтримка від керівника.- Графік роботи - 8 годин на день.- Початок часу роботи (на вибір 1 половина дня або 2 половина дня)- Дохід пристойний та без обмежувачів (Від 10% відсотків з кожного проекту замовника)- Приголомшливий колектив.- Гарне керівництво.- Додаткові плюшки у вигляді: відвідування спортзалу та басейну за рахунок компанії, сертифікат за досягнення, відвідування майстер-класів за рахунок компанії, подарунки за добрі результати тощо.Кар'єрний ріст:1. Sales Manager (Junior)2. Sales Manager (Senior)3. Sales Manager (High Level)4. Head of Sales5. Director of Sales Department6. CEO(Кожен новий рівень – дає цікаві плюшки у вигляді збільшеного відсотка доходу, класних подарунків, сертифікати майстерності, відвідування різних заходів за рахунок компанії, абонементи до спортзалу та аж до особистого асистента та приз у вигляді авто).Наша філософія:1. Сьогодні я краще – себе вчорашнього!2. Я відкрита, чесна, натуральна, командна, людина!3. Ми творці того, що ще не створювали інші - ми лідери!4. Ми приносимо цінність та користь світу!5. Ми одна велика сім'я – кожен один за одного і завжди готовий дати руку підтримки!Наш принцип:- Будь відкритий!- Будь ефективним!- Будь чесним!- Будь креативний, але спирайся на факти!- Не веди подвійні ігри!- Взаємодій з людьми!Надсилайте резюме за адресою: відправити резюмеАбо дзвоніть за номером: +38 093 177 53 17 - Єлизавета
Робота в Сільпо без досвіду
, Одеса, Одеська область
Запрошуємо в нашу дружню команду:продавцякомплектувальника онлайн замовленьпіцейолаПрагнете розвиватися, мотивувати та надихати? А ще так, щоб у сучасній компанії з власними цінностями та любов’ю до країни? У нашій великій родині завжди раді талановитим і наполегливим! Приєднуйтеся!м. Одеса, Приморський раной, Семафорний пров.4 .З повагою, HR-команда «Сільпо»
Instagram админ. Фриланс удаленная онлайн работа на дому в INSTAGRAM. Выплаты ежедневно
Simple Tech, Одеса, Одеська область
Слава Украине!Пока что актуальный набор.Приглашаю Вас работать удаленно вести Instagram профиль.Подходит работа для студентов, для школьников, в декрете (декрет) и всем кому нужен удаленный заработок на дому.Требования:‣ по возрасту с 16 лет.‣ 3-4 часа свободного времени в день.‣ умение пользоваться Instagram и Telegram.‣ наличие смартфона или ПК или ноутбука.‣ вежливость.Условия работы:‣ свободный гибкий график.‣ удаленная работа на дому.‣ без опыта берем (обучаем, есть пошаговый алгоритм работы).‣ постоянная поддержка на каждом этапе.Заработная плата 700 грн в день. Выплаты ежедневно на Вашу карту.Обязанности:‣ вести страницу в Instagram.‣ по четкой инструкции публиковать посты и истории на рабочей странице.‣ по готовому шаблону отвечать клиентам.‣ предоставлять 5 коммерческих услуг для социальных сетей.Подходите по требованиям?Быстрее пишите мне.Отвечаю быстро!ПИСАТЬ:• в TELEGRAM по номеру указанному в объявлении.• в VIBER по номеру указанному в объявлении.Контактное лицо: Владислав І РаботаДам полную информацию по работе и начнем.Контактний НОМЕР:+380 95 821 13 89     .
Инстаграм менеджер. С ежедневными выплатами. Фриланс удаленная онлайн работа на дому в INSTAGRAM. Без опыта
Simple Tech, Одеса, Одеська область
Слава Украине!Пока что актуальный набор.Приглашаю Вас работать удаленно вести Instagram профиль.Подходит работа для студентов, для школьников, в декрете (декрет) и всем кому нужен удаленный заработок на дому.Требования:‣ по возрасту с 16 лет.‣ 3-4 часа свободного времени в день.‣ умение пользоваться Instagram и Telegram.‣ наличие смартфона или ПК или ноутбука.‣ вежливость.Условия работы:‣ свободный гибкий график.‣ удаленная работа на дому.‣ без опыта берем (обучаем, есть пошаговый алгоритм работы).‣ постоянная поддержка на каждом этапе.Заработная плата 700 грн в день. Выплаты ежедневно на Вашу карту.Обязанности:‣ вести страницу в Instagram.‣ по четкой инструкции публиковать посты и истории на рабочей странице.‣ по готовому шаблону отвечать клиентам.‣ предоставлять 5 коммерческих услуг для социальных сетей.Подходите по требованиям?Быстрее пишите мне.Отвечаю быстро!ПИСАТЬ:• в TELEGRAM по номеру указанному в объявлении.• в VIBER по номеру указанному в объявлении.Контактное лицо: Владислав І РаботаДам полную информацию по работе и начнем.Контактний НОМЕР:+380 95 821 13 89         .
Онлайн продавець
, Одеса, Одеська область
Продавець одягу/прикрас. офісна робота, графік гнучкий! Ваша заробітня плата буде залежити тільки від вас, це може бути 9000 в місяць а може бути і 25000 в місяць !За детальною інформацією в особисті повідомлення!
Инстаграм менеджер. Выплаты ежедневно. INSTAGRAM фриланс. Удаленная онлайн работа на дому. Без опыта
Simple Tech, Одесса, Одесская область
Слава Украине!Пока что актуальный набор.Приглашаю Вас работать удаленно вести Instagram профиль.Подходит работа для студентов, для школьников, в декрете (декрет) и всем кому нужен удаленный заработок на дому.Требования:‣ по возрасту с 16 лет.‣ 3-4 часа свободного времени в день.‣ умение пользоваться Instagram и Telegram.‣ наличие смартфона или ПК или ноутбука.‣ вежливость.Условия работы:‣ свободный гибкий график.‣ удаленная работа на дому.‣ без опыта берем (обучаем, есть пошаговый алгоритм работы).‣ постоянная поддержка на каждом этапе.Заработная плата 700 грн в день. Выплаты ежедневно на Вашу карту.Обязанности:‣ вести страницу в Instagram.‣ по четкой инструкции публиковать посты и истории на рабочей странице.‣ по готовому шаблону отвечать клиентам.‣ предоставлять 5 коммерческих услуг для социальных сетей.Подходите по требованиям?Быстрее пишите мне.Отвечаю быстро!ПИСАТЬ:• в TELEGRAM по номеру указанному в объявлении.• в VIBER по номеру указанному в объявлении.Контактное лицо: Владислав І РаботаДам полную информацию по работе и начнем.  Контактний НОМЕР:+380 95 821 13 89         .
Робота віддаленно магазин жіночого одягу
, Одеса, Одеська область
Інтернет - Магазин Sweet_Wear Жіночого одягу шукає співробітників для роботи в чудовому колективі в онлайн вкладень не потрібно;можна без досвіду, всього навчаємо;Основні Вимоги до кандидата :наявність телефону або ПК;бажання плідно працювати;3-4 години вільного часуВимоги:ГрамотністьВміння спілкуватися з людьмиКреативністьНаявність свого часу (ви вибираєте зручний для вас час та місце)Умови Гнучкий графікБез досвіду роботиОбов'язкиПродаж товаруЛистування з клієнтамиВід нас:НавчанняПідтримка Гарантія доходу
Робота психолога
, Одеса, Одеська область
В приватний заклад середньої освіти потрібен психолог. Обовязковий досвід роботи, більше трьох років. Онлайн психологи не потрібні. Є можливість не повної зайнятості. Ми знаходимось в Пересипському районі міста Одеси.
Викладач англійської мови (онлайн)
EnglishDom (ФЛП Роде С.А.), Одеса
Викладач англійської мови (онлайн)Englishdom — це міжнародна онлайн-школа англійської мови, одна з лідерів на території України та Європи. Ми пишаємося тим, що за 10 років нашої роботи більше 50 000 студентів досягли своєї мети разом із 900+ викладачами Englishdom.Наші викладачі працюють за найсучаснішими технологіями. Заняття проходять на онлайн платформі Englishdom, підготовка до уроку займає лише 15 хвилин!Наш ідеальний викладач:любить англійську і володіє нею на високому рівні;має досвід викладання або репетиторства;прагне навчити і привести студента до результату;постійно розвивається і прокачує свої навички.Чому варто працювати в Englishdom?гідний рівень доходу та система бонусів;стабільне завантаження — вам більше не потрібно шукати студентів самостійно;гнучкий графік роботи (повна або часткова зайнятість, ранок чи вечір, будні дні або вихідні);робота на онлайн платформі Englishdom — це економія часу на підготовку до уроку та домашні завдання;на онлайн-платформа ED Class— розроблені аудіо, відео програми навчання, реалізована автоперевірка домашнього завдання;мотивовані студенти, які чекають наставника для отримання знань;підтримка особистого куратора і менеджера по адаптації;тренінги, вебінари і обмін досвідом з викладачами з Європи і native speakers;спілкування в community з 900+ вчителів;50% оплата міжнародної сертифікації викладачів.Умови роботи:робота з дому (ПК/ноутбук, гарнітура і стабільний Інтернет must have!);всі уроки — 1 на 1 зі студентом;тривалість 1 уроку — 50 хвилин.Наша місія — надихаємо вивчити англійську за допомогою інноваційних технологій, занурення в мовне середовище і турботи про студентів.Хочете стати частиною команди, яка змінює життя людей завдяки знанню англійської?telegram HRSvitlana
Работа в такси на личном авто BOLT и UBER Ежедневные Выплаты БН!
, Одеса, Одеська область
Підключайся до PFOFI Drivers - офіційний партнер міжнародної компанії UBER та BOLT в Україні прямо зараз! Працюємо з перших днів появи UBER та BOLT в Україні! Наша комісія вiд 0% до 5%! ЩОДЕННI ВИПЛАТИ. Переваги роботи в UBER та BOLT перед іншими таксі міста : 1. Ніяких абонплат, передоплат та внесків 2. Постійно є робота в режимі 7 днів/24 години. Ні в одному іншому таксі стільки замовлень немає! 3. Ніяких забов'язань: в графіку роботи, кількості виконаних замовлень, відміняти можна і без санкцій будь-яку кількість замовлень 4. Час безкоштовного очікування на адресі ВСЬОГО 2 хвилини. Вдумайтеся тільки - 2 хв. замість 5-10 хв. в інших таксі міста! 5. Дуже зручний та легкий у використанні інтерфейс програми. Для НОВАЧКА в таксі це ідеальний варіант! 6. Ніяких диспетчерів, передзвонів і тд 7. Компанія PROFI Drivers надає знижки на паливо до 3грн на літрі з першого дня роботи 8. При відмові клієнта Вам миттєво приходить "неустойка" на Ваш рахунок. Можна багато і довго перераховувати усі плюси компаній UBER та BOLT - передових компаній у сфері таксі, краще один раз зареєструватися і спробувати в роботі) І найголовніше, що жодне таксі не надасть Вам усієї вищезгаданного! Вимоги до авто: усі іноземні авто з 1998 року випуску на укр номерах. Для машин комфорт та бізнес-класу інша тарифікація! Вимоги для підключення: -Водійське посвідчення (Стаж водіння від 1 року) -Техпаспорт на автомобіль -Наявність діючого страхового полісу на авто -Наявність смартфону або планшета з постійним доступом до мережі Інтернет Стати водієм PROFI Drivers дуже просто, відправивши документи для підключення видалено на Viber/Telegram . Надаємо навчання і онлайн підтримку 24 години на добу. Як тільки Ви зареєструєтеся в системі, Ви відразу зможете виконувати замовлення і отримувати дохід. В компанії PROFI Drivers діє АКЦІЯ - #приведи друга та отримай 250 гривень! Чекаємо на ВАС)_
Работа на дому
ПП Якимчук Н.В., Одесса, Одесская область
Потрібна активна молодь, яка готова поєднувати навчання з підробітком.Вимоги:-від 18 років-наявність стабільного інтернету-потрібен Телеграм для роботиПереваги:-гнучкий графік-місце проживання - Україна-досвід не потрібен, адже є своя система навчанняОбов'язки:Виконувати нескладні завдання згідно інструкції (написати коментар, поставити лайк, переглянути відео, грати в ігри тощо)Пишіть в Телеграм vladimirovna3018 з поміткою "Завдання Трудком"
Менеджер по роботі з клієнтами
, Одеса, Одеська область
Агенція "INlove" запрошує приєднатися до нашої команди менеджера по роботі з клієнтами. Нам потрібні енергійні та відповідальні люди без досвіду, але з бажанням навчатись та розвиватись. Робота віддалено дозволить вам гнучкий графік та можливість працювати з будь-якої точки світу.Обов'язки:Відповідь на запити користувачів у чатіКористування системою онлайн чатомВедення діалогів ввічливо та професійноВимоги:ПК та швидкий інтернетБажання навчатись та розвиватисьВміння працювати в командіДосвід роботи не потрібний, вільне володіння іноземною мовою не потрібне.Заробітна плата: Від 10000 до 15000 гривень, в залежності від продуктивності та результатів роботи.Для отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтесьПишіть, якщо дійсно зацікавлені навчатись та змінюватись!
Викладач англійської (онлайн), Дистанційно
, Одеса, Одеська область
Ми — онлайн школа розмовної англійської «NA EASY» Вже більше 2 років допомагаємо нашим студентам заговорити англійською швидко і безболісно. А наша місія — щоб кожен українець на ізі розмовляв англійською за кордоном та на роботі. Але великі речі можна зробити лише разом. Тому зараз ми шукаємо крутого і талановитого інгліш тічера в нашу команду!Вимоги:— Обожнюєш спілкуватись з людьми;— Англійська від В2;— Досвід викладання від 1 року (досвід роботи з дорослими буде великою перевагою);— Готовий працювати мінімум 10 годин на тиждень (це 2 уроки на день).Пропонуємо:— Гнучкий графік занять онлайн: ви самі обираєте зручний графік роботи та кількість занять на день;— Готові матеріали уроків і підписки на усі сучасні платформи з актуальними матеріалами;— Оплата за урок вище, ніж в інших великих школах + регулярне зарплатне та кар'єрне зростання;— Ти не один: тім лід та менеджери завжди звʼязку і готові допомогти вирішити будь-яке питання ;— Не треба шукати студентів, ми маємо постійний потік учнів вне залежності від сезону.Супер, я готовий! Що далі?Залиш відгук на цю вакансію і очікуй нашого повідомлення, ми обов’язково звяжемось!
Работа промоутером
, Одеса, Одеська область
Ищем промоутеров! Если вам уже исполнилось 16 лет, и вы хотите зарабатывать в свободное время без вложений, у нас есть отличное предложение на позицию "промоутера". Мы предлагаем вам продавать билеты на наши новые,яркие,и незабываемые тусовки! Оплата: процент от продаж + система бонусов, выплаты каждый день. Средний заработок составляет от 650 грн в день. Занятость всего 1-2 часа в день, и мы обучим вас всему необходимому.Вас ждет бесплатный вход на мероприятия и подарки! Обязанности: продажа билетов онлайн. Возраст от 16 лет. Мы приветствуем как девушек, так и парней! Будет замечательным, если у вас есть активные социальные сети.Для связи пишите сюда в сообщения
Работа для студентов медиков
, Одеса, Одеська область
Фитнес клуб Fitness StadiumЗадача смотреть стопы на наличие грибка и кожные покровы клиентам. График работы по будням с 7.45 до 21.45, по выходным с 9.45 до 20.45. Оплата 50 грн в час.В буднии это 700 грн за день,выходные 550. Вы работаете суббота или воскресенье (чаще воскресенье)плюс иногда нужно будет выйти на работу в будний день когда я в больнице на сутках. Это раза 4 за месяц припадает.Работа не пыльная и не сложная,можно смотреть фильмы,учиться онлайн и читать книги )весь день почти свободный,главное находится на рабочем месте )в свои выходные можете тренироваться в клубе бесплатно или плавать в бассейне)
Онлайн Менеджер Поддержки
, Одеса, Одеська область
Компанія "My level" набір на вакансію "Менеджер онлайн підтримки" для роботи з клієнтами в режимі листування, який допоможе підтримувати клієнтську базу і забезпечувати супровід у вирішенні питань.Ваші обов'язки:- Відповідати на запити клієнтів і надавати підтримку через систему онлайн-чату;- Забезпечувати високу якість обслуговування клієнтів відповідно до стандартів компанії (в чат режимі);- Проводити аналіз ефективності роботи чату та його вдосконалення;Наші умови:- Фіксована ставка + бонуси;- Стабільний і зручний графік з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 18:00;- Регулярні бонуси та заохочення;- Молодий і дружний колектив;- Надаємо інстраменти та обладнання для роботи;Наші вимоги до кандидата:- Грамотна письмова мова;- Цілеспрямованість;- Бажання розвитку; Бажання розвитку;Беремо без досвіду роботи, надаємо навчання за рахунок компанії.
Работа для репетиторов английского языка онлайн.
, Одеса, Одеська область
Сообщество репетиторов "ForWords online" предлагает сотрудничество для репетиторов английского языка онлайн.В отклике на вакансию обязательно указывайте Ваш возраст, преподаваемый язык, опыт работы и контактный номер телефона. Работа подойдет для репетиторов иностранных языков, которые преподают онлайн.Предлагаем Вам регулярный набор новых студентов по Вашему запросу, со стабильной заполняемостью расписания. Постоянный рост заработной платы. Рабочий график и количество рабочих часов Вы определяете самостоятельно. Работа полностью в дистанционном формате, что делает ее доступной для всех, независимо от вашего местоположения в Украине или за ее пределами. Единственное условие — наличие стабильного интернета.Работа предполагает гибкий график, где Вы сами разрабатываете программу обучения. Мы берем на себя поиск новых учеников и обеспечиваем всю административную поддержку, включая контроль посещения занятий учениками, вопросы своевременной оплаты, решение любых технических проблем. Наши обязательства:Подбор учеников с учетом вашего уровня преподавания.Поиск и предоставление новых учеников.Решение всех административных вопросов.Регулярная оплата заработной платы, включая компенсацию отмененных занятий.Наши требования:Пунктуальность и ответственность.Готовность и умение находить общий язык с учениками и администраторами.Оперативный отклик на возникающие проблемы.Проведение пробных уроков с новыми учениками.Мы не обучаем Вас преподавать - процесс обучения Ваших студентов и планирование занятий зависит только от Вас. Зарплата обсуждается заранее и зависит от Вашего опыта, количества учеников, возрастных групп, с которыми Вы работаете и, собственно, желания работать. Стоимость оплаты часа Вашей работы оговаривается индивидуально, и является выше чем в онлайн школах.Будем рады видеть Вас в нашей команде!
Работа старшим администратором в онлайн школу. ЗП от 10000 грн.
, Одеса, Одеська область
В онлайн школу ForWords требуется старший администратор.Основные обязанности:отправка сообщений в мессенджерах студентам и преподавателямведение рабочей переписки с учениками и преподавателями по предоставленным алгоритмам и шаблонамконтроль посещаемости учениками занятий, контроль внесения оплат за обучениепомощь преподавателям с решением как технических, так и текущих вопросовответы на входящие звонки от студентов или преподавателей по текущим вопросамведение внутренней отчетностиорганизация пробных уроков с новыми студентамиконтроль работы младших администраторовпомощь младшим администраторам с возникающими трудностями в работерешение возникающих вопросов, связанных с внутренней работой командыПолная занятость, два выходных. Работа удаленная, рабочий день гибкий, с неравномерной нагрузкой. Работать можно с любой области Украины. Должность подразумевает полную загрузку, совмещать с подработкой или другой работой не получится. Для работы необходим ноутбук (возможна работа с хорошего мобильного телефона) а также важно постоянное наличие стабильного интернета.Основная часть работы происходит в мессенджерах (Телеграм, Вайбер, Вотсап) и при помощи Гугл документов, в основном Гугл таблиц. Перед началом работы происходит полное обучение - все алгоритмы работы, тексты сообщений, шаблоны разговоров предоставляются.При работе будет постоянная помощь и поддержка на все время обучения. Первый месяц - обучение, с начислением ЗП. Желательный возраст кандидата от 20 лет и старше. Приветствуется предыдущий опыт работы на аналогичной должности.Главные требования:обучаемость, желание развиваться;ответственность, умение самостоятельно планировать свой рабочий день;пунктуальностьумение вежливо и грамотно общаться и вести рабочую переписку на украинском и русском языкахумение работать в коллективеЗарплата 10000 - 12000 грн.Выплата зарплаты два раза в месяц, каждого 1-го и 16-го числа.По всем вопросам пишите в чат ОЛХ, я Вам перезвоню.В отклике на вакансию просьба отправлять резюме или указывать номер телефона, возраст и есть ли предыдущий опыт работы.Вакансія опублікована від ФОП Муга А.Ю. Податковий номер 3452701781
Работа на дому ,удаленная онлайн
, Одеса, Одеська область
Ассистент для социальных сетей в рекламное агентствоМы рекламное агентство «Fermio agency. Оказываем услуги по продвижению в социальных сетяхНа данный момент мы заинтересованы в поиске кандидатов на должность ассистента по соц. сетям Вся работа выполняется с телефона. Мы обучаем и поддерживаем на каждом этапе.Список требований:- быть активным к изучению нового навыка- коммуникабельность и открытость- ответственность за поставленную задачу Что необходимо делать:- работать с социальными сетями (до 2-х на выбор с вашим руководителем)- уметь загружать видео - заполнять отчетность- отвечать в чате в рабочее времяМы предлагаем работу на неполную занятостьВ обязанности входит:1)создание аккаунтов 2)оформить их ,описание 3)загружать видео на аккаунты 4)каждые пол часа делать отчёты 5)работаем сразу с 8 аккаунтамиЗарплата: от 8.000грн до 15.000+ при выполнении KPI