Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Сотрудник службы безопасности в Одессе"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Сотрудник службы безопасности в Одессе"

20 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Сотрудник службы безопасности" по диапазонам зарплаты в Одессе

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 24.04.24, по профессии Сотрудник службы безопасности в Одессе открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 10.8+ грн. 0% объявлений с зарплатой 12.0+ грн, и 0% с зарплатой 13.2+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Сотрудник службы безопасности в Одессе"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Сотрудник службы безопасности в Одессе.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Одессе

Среди похожих профессий в Одессе наиболее высокооплачиваемой считается Старший смены охраны. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 14833 грн. На втором месте - Оператор видеонаблюдения с зарплатой 12100 грн, а на третьем - Дежурный с зарплатой 10000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Охранник в офисное здание
ООО «Бетта - актив», Одесса, Одеська область
Требуется на постоянной основе Охранник в офисное зданиеТребования: хорошая физическая комплектация, без вредных привычек, приятный внешний вид.График работы – посменный. Оптимальные условия работы для сотрудника. Уровень заработной платы оговаривается на собеседовании. Обращайтесь т. 050--574--02--З8 Менеджер ОльгаООО «Бетта - актив»
Охранник – контролёр в магазин
Посуда Центр, Одесса, Одеська область
Для охраны территории магазина требуется сотрудник в хорошей физической форме.Желательно прошедшие военную службу.График работы – посменный.Уровень заработной платы – от 580 грн. в смену.Для рассмотрения Вашей кандидатуры обращайтесь напрямую к менеджеру.тел.:096-З95-05-47, 066-008-24-7З - Ирина Витальевна
Требуются Охранники
, Одеса, Одеська область
В Агентство безопасности требуются сотрудники на должность охранники.График работы разный ( 1/2. 2/2. 5/5 ) оговаривается при собеседовании . Звонить с 10 до 18.00
Фахівець з безпеки
, Одеса, Одеська область
Морський транспортний вузол ТІС запрошує Фахівця з безпеки.ТІС найбільший морський транспортний вузол.Лідер за обсягом вантажообігу у країні, що обробляє кожну п’яту тонну вантажу.Власна та найбільш розвинена приватна залізнична інфраструктура.Рекордсмен з інтенсивності обробки суден та вантажів.Вимоги:Освіта — вища (бажано IT-сфера);Досвід роботи — від 1-го року;Посвідчення водія.Обов’язки:Обслуговування програми зі здійснення пропуску на КПП (перезавантаження сервера, виявлення проблем, дрібні ремонти шлагбаумів та турнікетів тощо);Контроль автомобілів підприємства (робота з програмою ВІАЛОН, звірка з дорожніми листами з витрат палива, встановлення та налаштування gps трекерів);Контроль прийому ТМЦ на склад у складі комісії;Умови роботи:Графік роботи — пн-пт (з 8:00 до 17:00);Безкоштовний корпоративний трансфер до/з місця роботи;Офіційне оформлення та заробітна плата;Оплачувана відпустка, лікарняний;Медична страховка.Підприємство розташоване в районі порту Південний.
Продавець-консультант в магазин іграшок
, Одеса, Одеська область
Ласкаво просимо до великої команди «Будинок іграшок»! Ми завжди раді дітям та їх батькам і пропонуємо широкий вибір іграшок, які не тільки забавлять малечу, а й сприятимуть їхньому розвитку. Наш магазин є місцем, де кожен може знайти щось цікаве для свого дитинства. І ми завжди вітаємо нових членів нашої команди!Вакансія Продавця-консультанта в нашому магазині є чудовим шансом стати частиною нашої дружньої команди та допомагати клієнтам знайти ідеальні іграшки для своїх дітей.Що ти будеш робити:привітно зустрічати та консультувати клієнтів щодо асортименту товарів та послуг;підтримувати чистоту та порядок в зоні продажу, відповідати за організацію товарів на вітринах та полицях;підтримувати високий рівень знань про товари, які є у продажі, та передавати ці знання клієнтам;обслуговувати клієнтів на касі;здійснювати операції з готівкою та безготівковими видами оплати;проводити переобліки.Чого можеш чекати від нас:наші співробітники працюють офіційно, тому, ти теж будеш у безпеці;графік роботи 5/2 позмінно, вихідні плаваючі;можливість кар'єрного та професійного зростання;знижки на товари наших магазинів, аби дарувати і дивувати своїх рідних.Якщо ви маєте досвід у продажу та консультуванні, або тільки починаєте свою кар'єру, але відчуваєте жагу до роботи з дітьми, ми запрошуємо вас приєднатися до нашої команди. Разом ми можемо створити незабутні враження для наших клієнтів та забезпечити радість для дітей.Вакансії є в різних районах Одеси.
Робота: Кур'єр зі своїм мото/скутером (без досвіду)
, Одеса, Одеська область
Ми — мережа ресторанів і доставки «Япошка». Ми віримо у те, що досягти справжнього успіху можна лише у справі, яку ти любиш. Тож щоб разом досягати великих результатів, шукаємо у нашу команду захопленого своєю роботою КУР'ЄРА ЗІ СВОЇМ МОТО/СКУТЕРОМ.Чому робота у нас буде тобі до смаку:Ти займатимешся улюбленою справою, а ми надамо тобі можливість добре заробляти, вчасно платитимемо і потурбуємось про комфорт на робочому місці.Ти створюватимеш класний сервіс — робитимеш щасливими клієнтів і будеш пишатися своєю роботою.Ти приєднаєшся до крутої команди, де завжди отримаєш допомогу та підтримку колег та матимеш лояльне ставлення керівника.Ти зростатимеш фінансово, якщо докладатимеш зусилля і прагнутимеш більшого.Ідеально, якщо ти :Добре знаєш місто;Маєш досвід водіння скутера;Знаєш ПДР;Дбаєш про свою безпеку та їздиш з шоломом.Що ми тобі пропонуємо:стабільна виплата ЗП: погодинна ставка + за замовлення + амортизація ;щоденная компенсація палива: 3,5 л бензину на 100 км;графік роботи: 5/2 або гнучкий ;жодних штрафів.Наші додаткові «смаколики»:безкоштовний комплексний обід;комфортну кур'єрську кімнату з диванами, кава-машиною, мікрохвильовкою і місцем, щоб поїсти;fish-набори;корпоративні знижки на ресторани та доставку;нагородження кращих співробітників щомісяця;знижку 7%-10% в медичних центрах «ОН Клінік»;подарунки на свята та особисті події.Твої функціональні обов’язки:ювелірно та в зазначений час доставляти замовлення.Відправляй резюме або пиши в Telegram, Viber або залишай свої контакти через google — форму, а ми тобі зателефонуємо! Або дзвони за номером: 066 990 21 09 КатеринаЯкщо ти шукаєш роботу з найкращими умовами, то ця РОБОТА БУДЕ ТОБІ ДО СМАКУ!
Продавець/-чиня торговельного залу
, Одеса, Одеська область
Ми запрошуємо тих, хто· викладатиме товари на полиці вчасно і правильно,· уважно перевірятиме терміни реалізації та цінники,· вправно керуватиме електроштабелером, механічною роклою та електронавантажувачем.Наші співробітники/-ці приймають виклики, які викликають ВПЕВНЕНІСТЬ:· їхня робота допомагає професійним клієнтам - підприємцям, шеф-кухарям, рестораторам – вчасно отримувати якісні продукти для розвитку їхніх бізнесів,· командна робота і навчання в METRO побудовані так, що всі охочі мають можливості розвивати навички, дохід чи кар’єру,· майже 2000 охочих, незалежно від посад та географії, активно розвивають корпоративні спільноти турботи про добробут, пізнання ХоРеКа-бізнесу та розбудови безбар’єрного середовища в METRO Україна.Звісно, в METRO Україна:офіційне працевлаштування з першого робочого дня,оплачувані лікарняні та відпустки,завжди вчасна і прозора винагорода, доплата за результатами атестації,змінний графік роботи,медичне страхування і страхування життя,лінія психологічної підтримки,якісний спец. одяг з індивідуальним пошиттям та обслуговуванням,знижки для співробітників та їхніх сімей в ТЦ METRO Україна,програми підтримки в кризових ситуаціях,найвищі стандарти безпеки робочого місця: навчання, сертифікації, система Near Miss,програма вдячності один одному «Дай п’ять!» з обміном на подарунки,платформа безбар’єрності та спільнота підтримки добробуту «МЕТRОдумці».Ми в METRO Україна діємо згідно з принципами неупередженості та рівних можливостей.Ми не допускаємо дискримінації щодо будь-якого кандидата або працівника на підставі віку, раси, кольору шкіри, етнічної приналежності, національного походження, військового або ветеранського статусу тощо.В процесі розгляду кандидатів нас цікавитимуть виключно та інформація про вас, а також, ті ваші навички, знання та мотивація, що стосуються обраної ролі. Про них ви можете розповісти нам, відправивши резюме або заповнивши анкету.Вся інформація, яку ми запитуємо, або ж можемо запитати додатково, спрямована на забезпечення об’єктивного процесу відбору та/або забезпечення неухильного дотримання вимог чинного законодавства в процесі найму персоналу.
Робота в службі безпеки магазину.
, Одеса, Одеська область
Набираємо співробітників до відділу охорони на виробництво, які забезпеяують продукції супермаркетам " Обжора".Ми пропонуємо:стабільну роботу;змінний графік роботи;17600 зп (1760 грн/зміна)дружній колектив.Вимоги до кандидатів:Відповідальність та дисциплінованість.Комунікабельність.Бажання працювати.Гарна фізична форма, вік від 30 до 50.Функціональні обов'язки:Контрольно - пропускний режим.Охорона об'єкта та матеріальних цінностей;Контроль порядку та затримання осіб, які вчинили розкрадання;Графік роботи: сутки через двоє.Адреса: м. Одеса, вулиця Хуторская 101.
Автомаляр (р-н Таїрово)
, Одеса, Одеська область
ГК «АВТОГРУП» представляє провідну автомобільну групу компаній. Ми є лідером у сфері продажу та обслуговування автомобілів в Одесі та Одеській області.Ми шукаємо тих спеціалістів, що разом з нами втілюватимуть місію компанії — успіх співробітників — успіх компанії.Запрошуємо до нашої команди на постійну роботу - Автомаляра.Місце роботи: Інглезі 15Ваш функціонал:знання обладнання для фарбування автомобілів;уміння працювати з розчинниками, шпаклівками;дотримання правил техніки безпеки та виробничої дисципліни.Що ми очікуємо від Вас:досвід роботи на аналогічній посаді від 1 року;уважність до деталей, знання основ техніки безпеки, орієнтація на результат;відповідальність та старанність.В ГК «АВТОГРУП» Ви отримаєте:достойну та своєчасну оплату праці (відрядна — норма годину + бонус);необхідні умови та інструменти для комфортної роботи;графік 9-18, 52 + 1 або 2 робочі суботи в місяцьЯкщо Ви бажаєте стати частиною нашої команди — надсилайте своє резюме або пропозицію співпраці.З повагою, HR ГК «АВТОГРУП»
Керівник цеху пакування та збору замовлень на харчове виробництво
, Одеса, Одеська область
Шукаємо в команду професіонала, який очолить та буде розвивати відділ пакування та збору замовлень на виробництві.Робота в національній компанії AUMi, що динамічно розвивається та виробляє смачний корисний продукт — горіхові пасти та десерти. Реалізуємо продукцію в торгових мережах (Сільпо, Таврія В, WineTime), в бізнес сегменті (кондитерські виробництва, кафе, випічка і т.д.), так і кінцевому споживачеві на сайті.Для молодих та амбітних людей це чудова можливість рости та розвиватися разом з компанією, отримати знання, стати на чолі певного напрямку у міру зростання компанії. Для співробітників зі стажем це можливість знайти стабільне місце роботи з гарною командою та у порядного роботодавця.Обов’язкиОрганізація та контроль роботи цеху — повного циклу збирання, пакування та відправки замовлень B2C та B2B клієнтів.Планування робочого дня, навантаження для персоналу, розподіл обов’язків.Організація та контроль внесення даних в систему, друку необхідних документів, наклейок тощо.Безпосередня особиста участь у процесі відбору замовлень, пакуванні, відправленні та роботі з системою.Контроль та вдосконалення якості та точності збирання посилок — зовнішній і внутрішній вигляд, достатнє зміцнення для виключення бою, оптимізація простору, мінімізація помилок.Пошук шляхів збільшення швидкості пакування при підтримці належної якості.Координація взаємодії всередині цеху пакування, а також з цехом виробництва, складом сировини й готової продукції, співробітником доставки.Замовлення та облік пакувальних матеріалів, коробок, листівок тощо.Підбір співробітників та управління персоналом.Вимоги та побажанняОрганізаційні та управлінські навички — вміле управління процесами, проєктами та командою.Уважність до деталей, скрупульозність (здатність виконувати роботу якісно, акуратно вести журнали, не робити помилок під час роботи з системами)Розуміння питань безпеки та контрольних точок. Охайність і любов до порядку.Працьовитість і залученість (віддача для справи). Здатність працювати швидко, але уважно.Гнучкість та готовність працювати не тільки з 8:30 до 17:30, але й в овертайм (овертайм компенсується).Впевнене користування комп’ютерами, принтерами, сканерами штрихкодів тощо.Аналітичні здібності. Навички роботи в Google Sheets, MS Excel. Знання принципів роботи 1С та ERP систем. Знання принципів обліку.Готовність брати відповідальність і бути проактивним лідером.Енергійність та стресостійкість. Бути чесною, життєрадісною та відкритою людиною.Що ми пропонуємо:Місце роботи: Одеса, Новомосковська 21. Автономія — генератор, запас води, інтернет оптоволокно. Є своя кухня-їдальня, місце для відпочинку, душові, гаряча вода. Підземне сховище на території.5-ти денний робочий тиждень. За додаткову збільшену оплату є можливість виходити у вихідні та свята.Робочий день з 8:30 до 17:30. Понаднормові за екстра час оплачуються.Безпечне сертифіковане виробництвоЗнижки на продукцію для співробітників, подарункові сертифікати в день народженняПрофільне навчання коштом компанії.Зарплата залежить від компетентності, залученості в процеси та готовності якісно виконувати ті чи інші завдання. Бонуси залежно від обороту компанії та персональної продуктивності.Офіційне працевлаштування після випробувального терміну. Випробувальний термін — до 2 міс.Чудова можливість знайти стабільне місце роботи з дружньою командою у порядного роботодавця.
Охоронник /Охранник
, Одеса, Одеська область
Охоронники в «Сільпо» – це агенти з безпеки.Щодня вони виконують вкрай важливу місію – стоять на варті миру та спокою Гостей і співробітників.Безпека – то їхнє друге ім’я, а перше – охоронник.Тож якщо ви уважні, енергійні, вам подобається спілкуватися з людьми – чекаємо на ваше резюме!Приєднуйтесь до команди «Сільпо» та:• Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.Місце роботи : м. Одеса Французький бульвар,16.З повагою, HR-команда «Сільпо»Переходь за посиланням та заповнюй анкету Онлайн!
Оператор-заправник АЗС
, Одеса, Одеська область
Вже більше 70 років «Укрнафта» є найбільшою нафтогазовидобувною компанією України, в складі якої перебувають 1791 нафтових та 147 газових свердловин, а також більше 500 монобрендових АЗС UKRNAFTA майже в усіх регіонах України.Все це можливо завдяки людям, які працюють в нашій команді — сильним, відважним, рішучим, інноваційним та об'єднаним спільною метою. Велика родина #UkrnaftaPeople налічує майже 20 000 колег по всій Україні, запрошуємо стати частиною нашої команди «Оператора-заправника АЗС».З нами ви отримаєте:Офіційне працевлаштування та своєчасну виплату заробітної плати на ринковому рівні;Програму лояльності для всіх співробітників зі знижками на пальне, товари магазинів та кава-корнерів АЗС;Оплачувану відпустку та лікарняний;Відкриту лінію для важливих питань та нових ідей співробітників;Корпоративне навчання, підвищення кваліфікацій та розвиток;Професійний та кар'єрний ріст;Позмінний графік роботи.Вашими основними завданнями будуть:Активний продаж пального, скрапленого газу, супутніх товарів та послуг на АЗС;Забезпечення зберігання нафтопродуктів, скрапленого газу, матеріальних цінностей та супутніх товарів;Дотримання стандартів обслуговування клієнтів на полі колонок АЗС Ukrnafta;Дотримання вимог робочої та технологічної інструкцій, правил техніки безпеки та пожежної безпеки.Ми очікуємо від вас:Повна загальна середня освіта;Увага до деталей, активність та ініціативність;Високий рівень комунікаційних навичок та клієнтоорієнтованість;Наявність посвідчення оператора АЗС буде перевагою;Впорядковані документи, а саме наявний військово-обліковий документ згідно діючого законодавства, паспорт (непротермінований) та інші.Локація: м. Одеса, вул. Балківська, 5а.Направляйте резюме або заповнюйте коротку анкету та приєднуйтесь до команди #UkrnaftaPeople!Заправляємо до перемоги!Звертаємо Вашу увагу, що зворотний зв’язок за результатами розгляду на вакансію надається протягом тижня в разі позитивного рішення по Вашій кандидатурі.Направляючи резюме на вакансію, Ви даєте згоду на використання Ваших персональних даних компанією «Укрнафта» в рамках чинного законодавства України. Компанія «Укрнафта» гарантує конфіденційність звернень та переговорного процесу при відборі кандидатів на вакансію.
Сотрудник службы безопасности на круизный флот
Морська школа Омегашип, Одеса
Требования:Необходимо прохождение медицинской комиссии при трудоустройстве. Обязательный опыт работы в службе безопасности в коммерческих или госструктурах, полиции.Обязанности:Работа на круизных лайнерах по всему миру .Должностные обязанности - работа в гостевом секторе: режим допуска в служебные и гостевые помещения, охрана порядка и видеонаблюдение на круизном лайнере. Работа по контракту (6-8 месяцев)+2 отпуск, затем новый контракт (Контракт возобновляемый). Бесплатное проживание в отдельной каюте (комнате). Бесплатное питание на весь период контракта. Для кандидатов без действующих сертификатов STCW`95, сертификата по сервису есть возможность пройти обучение с оформлением всех требуемых документов международного образца - omegaship.com.uaПрисылайте Ваши вопросы на электронную почту: відправити резюме с пометкой "security guard"
Бариста в Парк Победы срочно!
, Одеса, Одеська область
В Парк Перемоги на мобільну кав’ярню, терміново,потрібєн баріста.(в зимовий період ,робоче місце, утєплюется та підігрівается, водійські права не потрібни) Основні обов’язки: • Підготовка та приготування кавових напоїв відповідно до рецептур компанії; • Обслуговування клієнтів шляхом надання високоякісного сервісу; • Підтримання чистоти та порядку на робочому місці; • Забезпечення виконання стандартів якості та безпеки. Режим Работи кафе з 8:00 до 22:00 З/п: Один раз на тиждень, Ставка та %. Перевагу віддаємо,тим хто проживає в цьому районі. Чай кава для співробітників безкоштовно.
Требуется сотрудник/сотрудница охраны
, Одеса, Одеська область
В магазин Сильпо, ул. Королёва 44, требуется сотрудник(сотрудница) охраны, график работы 2/2+2, тлф 06******41
Охоронець (на склад)
, Одеса, Одеська область
Компанія Ncase — основний напрямок діяльності: оптова реалізація аксесуарів для смартфонів та планшетів.Для забезпечення та контролю безпеки ТМЦ на складі шукаємо Співробітника служби безпеки.Обов’язки:комплексні заходи безпекиконтроль за переміщеннями та відвантаженнями товаруконтроль за безпекою ТМЦКомпетенції:уважністьаналітичний склад розумувідповідальністьпорядність, прозорість у спілкуванні, проактивність, гнучкість підходіЩо ми пропонуємо:команда професіоналіввеличезний потенціал для розвиткупотужний внутрішній бренд роботодавцявітаємо нові ідеїнадаємо все для роботифрукти, чай/каваграфік роботи: ПН-СБ, 8:00−18:00зарплата: ставка 15600 грнлокація: комфортний склад — 2 застава
Управляющий ОСМД
, Одеса, Одеська область
В жилой комплекс в Киевском р-не г. Одессы, по адресу ул. Левитана-62 требуется специалист на должность управляющего ОСМД! Требования: мужчина или женщина, средних лет и старше, без вредных привычек! Обязанности:-знание нормативных документов в области ЖКХ, или желание их изучить;-Правила и нормы охраны труда; правила техники безопасности, санитарные нормы и правила, правила противопожарной безопасности и гражданской обороны.-контрольза соблюдением работниками службы эксплуатации должностных обязанностей(уборщицы , дворник, садовник), правил внутреннего трудового распорядка, правил и норм охраны труда, санитарных норм, требований противопожарной безопасности, гражданской обороны.-выполняет сам и обеспечивает исполнение работниками службы эксплуатации распоряжений и поручений Правления ОСМД и Председателя правления ОСМД.-осуществлять контроль работы службы эксплуатации и надлежащим исполнением работниками своих должностных инструкций.-Обеспечивать своевременное информирование собственников об отключении (ограничении) подачи коммунальных и иных услуг путем размещения объявлений на информационных стендах в подъездах,в общедомовых чатах, а также контролировать наличие информации на стендах по установленному перечню.-Контролировать надлежащее санитарное состояние и чистоту придомовой территории, а также мест общего пользования (включая лестничные клетки, холлы, чистоту в лифтах)-Еженедельно информировать правление ОК о текущих планах работы службы эксплуатации, отчитываться перед правлением о результатах проделанной работы.-Осуществлять взаимодействие с уполномоченными представителями энергоснабжающих организаций и организаций-подрядчиков по вопросам надлежащего исполнения ОСМД своих договорных обязательств, обеспечить сопровождение и доступ указанных лиц к инженерному оборудованию дома.-Осуществлять контроль надлежащего исполнения энергоснабжающими организациями и организациями-подрядчиками их договорных обязательств перед ОСМД, оперативно информировать правление о фактах ненадлежащего исполнения подрядчиками договорных обязательств.-базовые знания ПК, умение работать в программах: Exel и Word, базовые знания делопроизводства, коммуникабельность, обучаемость и желание работать в команде.-При исполнении должностных обязанностей быть вежливым, корректно общаться с работниками ОК и жильцами.
Sushi 360/Таирово
, Одеса, Одеська область
НАДАЄМО ЖИТЛО ДЛЯ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВВакансія: Кухар СушистМісце роботи: ресторан «Pomodoro» та «Sushi 360» у місті Одеса, район Приморський та ТаировоОбов’язки:Графік роботи за домовленостю 5/2 — 4/2 — 3/3З 9:00 — 22:00Приготування суші та ролів відповідно до рецептів компаніїДотримання стандартів якості та безпеки харчуванняПідтримання чистоти та порядку на кухніВимоги:Бажання навчатися та розвиватисяВміння працювати в командіВідповідальність та уважність до деталейВміння працювати в умовах великого обсягу замовленьГенератор в наявностіМи готові надати навчання та підтримку новому співробітнику навіть без досвіду роботи.Смачне харчування за рахунок компании.Стабільна виплата заробітної плати кожні два тижняТелефонуйте без вихідних с 9:00 — 20:00Приєднуйся до нашої команди