Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по продажам без поиска клиентов в Одессе"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Менеджер по продажам
Малакут, Одесса, Одесская область
Вимоги: Знання ПК, комунікабельність , стресостійкість , замотивованість до гарного життя , пунктуальність , цілеспрямованість, сумлінність і відповідальність.Умови роботи: Графік з Пн-Птн , 8:30-18:30 (1 год обід) . Є можливість індивідуального графіку. ЗП від 15000 тис. і вище , (плюс бонуси та відсотки від продажів). Оплачуване стажування та безкоштовне навчання. Можливість кар'єрного зростання в найкоротші терміни. Надаємо житло для іногородніх.Обов'язки: Пошук нових клієнтів компанії, спілкування з вже зацікавленими клієнтами компанії, продаж доп послуг діючим клієнтам компанії. 
Вакансия риэлтор / менеджер по продажам
, Одеса, Одеська область
Агенція нерухомості «Rich Home» у пошуку амбітних та цілеспрямованих співробітників, які розуміють чого хочуть і працюють на результат!Робота у сфері нерухомості дасть тобі широкі можливості для саморозвитку, вільний графік, високий рівень доходу!Вимоги до співробітників: маєш базові навички по роботі з ПК; вільно володієш сучасними месенджерами (Viber, Telegram); маєш досвід у сфері продажу/комунікаціях з клієнтами (бажано, але не обов'язково); хочеш і вмієш працювати на результат; ми готові брати людину без досвіду та вкладати в неї час та зусилля. Що ти отримаєш: надаємо безкоштовне навчання для співробітників, які не мають досвіду роботи; оплачуємо рекламу та надаємо базу об'єктів нерухомості; комфортне робоче місце із сучасною технікою та корпоративним зв’язком; офіс у центрі ; супер колектив з мотивованих співробітників та єкспертів ; можливість самому планувати свій робочий день; можливість заробляти гідні кошти. Щоб отримати більш детальну інформацію про вакансію, телефонуй! Не прогав свій шанс!
Удаленная Вакансия на дому: Специалист по поиску клиентов
, Одеса, Одеська область
Компания: ЛидМенжер. Ищем специалиста по поиску клиентов для удаленной работы. Наш офис работает с пн-пт с 9-18:00. Находимся по адресу пл.Независимости 1 ТЦ Панорама 2 этаж.Обязанности:Поиск потенциальных клиентов;Общение с клиентами по телефону и мессенджерах;Презентация услуг компании;Заключение сделок.Требования:Уверенное владение ПК;Грамотная речь;Ответственность;Пунктуальность;Самостоятельность;Опыт работы в продажах будет вашим преимуществом.Условия:Удаленная работа;Свободный график;Достойная оплата труда до 15000грн.Если вас заинтересовала вакансия, отправьте свое резюме в сообщениях.
Менеджер з продажу
Flycom, Одеса
Компанія інтернет провайдера -яка багато років забезпечує своїх абонентів послугами інтернету та телебачення в м. Одеса, Одеській та Миколаївський областях .Кого шукаємо? Ми знаходимося в пошуку амбітного Менеджера з продажу, якому було б цікаво розвиватися та бути успішним разом з компанією.Готові розглянути кандидатів без досвіду роботи. У цьому питанні набагато важливіша наявність бажання працювати, а не досвід.Будемо ради бачити тебе в команді, якщо Ти:Маєш бажання отримати досвід в продажах, не боїшся відповідальності та готовий навчатися — то тобі до нас!Комунікабельний та наполегливийПрагнеш працювати на результат та мати достойний дохідЯкі в Тебе будуть обов'язки :Опрацювання холодної, теплої та гарячої бази клієнтів (інформування і залучення)Консультування потенційних клієнтів щодо тарифів та пакетів послугЗвітність про результати своєї роботи (це легко і швидко)Що ми пропонуємо:Конкурентну та стабільну оплату праці (12000 + бонуси без стелі), тобто можливість самостійно впливати на рівень власного доходуВселякі плюшки від компанії (навіть гейміфікація!) та робота у згуртованій командіГнучкий графік роботи, який підійде саме тобі з 11.00 до 18.00 або з 12.00 до 19.00 (зміни можна коригувати), два плаваючі вихідні дні на тиждень, графік складається кожного тижняОплачуване корпоративне навчання унікальним технікам та тренінги за крутими програмами успішних продажНаставники, які допоможуть на всіх етапах адаптації та подальшій роботіРобота в дружному колективі в компанії, що динамічно розвиваєтьсяМожливість професійного росту та розвиткуБезкоштовний інтернет від компанії.
Помічник керівника відділу продажів освітніх послуг
International Business Academy, Одеса
Про компанію:INTERNATIONAL BUSINESS ACADEMY Consortium - це провідна консалтингова компанія, яка спеціалізується на розвитку бізнесу та освітніх проектах. Ми створюємо інноваційні освітні програми та пропонуємо широкий спектр послуг у сфері бізнес-освіти, спрямованих на підтримку розвитку підприємництва та професійного зростання.Ми продовжуємо динамічно рости та розвивати бізнес-освіту і культуру ведення бізнесу, відкриваючи як власні, так і франчайзингові філії наших освітніх проектів у різних країнах  світу.  У зв’язку з цим запрошуємо до себе в команду Помічника керівника відділу продажу навчальних послуг.Обов'язки:Підтримка керівника відділу продажів навчальних послуг у оперативних, адміністративних та організаційних питаннях та керуванні процесами та командою.Активна участь у розробці та реалізації стратегій продажів та маркетингових кампаній для підвищення впізнаваності та конкурентоспроможності освітніх послуг компанії. Взаємодія з потенційними та поточними клієнтами для надання інформації про наші освітні програми та послуги.Робота з лідогенерацією та ведення клієнтів у CRM-системі.Активний пошук нових партнерів та клієнтів серед освітніх установ, компаній та організацій.Підготовка та представлення презентацій, комерційних пропозицій та інших матеріалів для просування та продажу наших освітніх продуктів.Організація та проведення зустрічей, переговорів та презентацій з потенційними клієнтами.Взаємодія з внутрішніми підрозділами компанії для забезпечення підтримки безперервного навчального процесу.Аналіз ринку та конкурентного середовища для виявлення нових можливостей та тенденцій розвитку.Створення та підтримка звітності щодо результатів роботи відділу продажів освітніх послуг.Вимоги:Досвід роботи у сфері продажів або адміністративної підтримки відділу продажів від 2 років.Знання англійської мови на рівні В1/B2.Вільне володіння українською та російською мовами.Знання основних принципів та методів продажів.Високі комунікативні та організаційні навички.Вміння ефективно працювати в команді.Бажання розвиватися та досягати результатів.Ми пропонуємо:Динамічну та цікаву роботу в креативній команді професіоналів.Конкурентну заробітну плату + бонуси за досягнення.Можливість професійного та кар'єрного зростання в інноваційній міжнародній компанії.Корпоративну освіту та розвиток.Можливість працювати віддалено з будь-якої точки світу.Корпоративні бонуси та пільги для співробітників.Приєднуйтеся до нашої команди професіоналів та станьте частиною успішної міжнародної компанії, яка прогресивно змінює світ бізнес-освіти та підприємництва!Як подати заявку:Відправте своє резюме на електронну пошту відправити резюме з поміткою "Вакансія: Помічник керівника відділу продажів освітніх послуг ". Ми чекаємо на вас!
Менеджер координатор роботи з клієнтами
, Одеса, Одеська область
Ми Агенція "Іn Love" в пошуку працівників, а саме менеджера координатора роботи з клієнтами агенції. Ви нам дуже необхідний!)Вимоги до Bас:Наявність ПКСтабільний звʼязокЦілеспрямованість та бажання вдосконалюватисьУмови праці:Робота безпосередньо з домуГрафіки роботи уточнюємо з HR командиНабираємо без досвіду та обовязково навчаємоСпівбесіда з HR командиОбов'язки:Швидке реагування на вхідні запити та надання відповідейГрамотна комунікація з клієнтамиЗалучення нових користувачів та координувати їхЯкщо ви вважаєте, що саме ви наш ідеальний кандидат то залишайте відгук, ми обов'язково з Вами будемо тримати зв'язок.
Робота Менеджер перекладач
, Одеса, Одеська область
Ми Агенція "Іn Love" в пошуку працівників на посаду переклачів англ. мови.Вимоги до Bас:Наявність ПКСтабільний звʼязокЦілеспрямованістьУмови праці:Робота безпосередньо з домуГрафіки уточнюємо з HR команди.Набираємо без досвідуОбов'язки:Швидке реагування на вхідні запитиГрамотна комунікація з клієнтамиЗалучення нових користувачівЯкщо ви вважаєте, що саме ви наш ідеальний кандидат то залишайте відгук, ми обов'язково з Вами будемо тримати зв'язок.Або телефонуйте за вказаним номером 06******24!
Шукаємо менеджера з продажу
, Одеса, Одеська область
Менеджер з продажу — ми тебе шукаємо! Відгукнись!Наша компанія «AZNafta» (продаж) в звʼязку з розширенням, шукає Менеджера з продажу в місті Одеса з досвідом роботи або без досвіду(допоможемо та навчимо).Основні обовʼязки:• Пошук нових клієнтів і робота з поточними;Продаж нафтопродуктів * Консультування клієнтів* Підготовка комерційних пропозицій;* Укладання договорів з клієнтами;* Ведення обліку продажів і контроль за виконанням плану продажів.Вимоги:Досвід роботи у продажах (можливо без досвіду), не боятисявчитися новому.Гнучкість та бажання працювати на результат,а не просто пересидіти робочий день, мотивуємо бонусами з продажу, чим більше продажів- більше бонусів, все у ваших руках, є куди рости;• Комунікабельність, енергійність, вмінняпереконувати, позитивне мислення.Відповідальність, орієнтованість на результат,висока самомотивація.Ми пропонуємо:• Карʼєрний ріст та можливістьпрофесійного розвитку;Конкурентну заробітну плату та бонусну систему Дружній колектив.Ми з радістю розглянемо вашу кандидатуру! Допоможемота навчимо!
Промоутер/менеджер з продажу
, Одеса, Одеська область
Відкрийте двері до свого успіху разом з нами та долучайтесь до команди, де новаторські ідеї та сучасні технології знаходять своє місце й стають реальністю для наших клієнтів!Ми є визнаним українським телеком-оператором, який надає широкий спектр комплексних рішень для бізнесу та дому в галузі широкосмугового доступу до мережі Інтернет, телефонного зв’язку, IP-телефонії, передачі та зберігання даних на віддалених серверах як в Україні, так і за кордоном.Ми — стратегічний, відповідальний бізнес, який об'єднує людей зв’язком й віримо, що сучасні технології та якісне обслуговування можуть змінити світ, і ми робимо це крок за кроком вже понад 15 років — невтомно вдосконалюємося і точно не плануємо зупинятися. Наразі маємо активну розбудову мережі, тож Компанія завжди в пошуку талановитих професіоналів і запрошує приєднатися до нашої команди Менеджер зі збуту, територіального розвиткуСвоїм співробітникам ми пропонуємо:· Офіційне працевлаштування з першого дня;· Стабільну, своєчасну заробітну плату (без затримок, в чітко визначені дати);· Премії відповідно до Політики Компанії;· Оплачувану відпустку — 27 к.д., та лікарняний, згідно з КЗпП;· Медичне страхування й пільгові тарифи для рідних і близьких;· Забезпечення IT технікою та повний комплект необхідних інструментів для зручної роботи;· Корпоративний мобільний зв’язок для Вас та вигідний тарифний план від Vodafone для сім'ї;· Корпоративне навчання та внутрішній обмін знаннями;· Комфортний та безпечний офіс з укриттям, зонами відпочинку, обладнані кухні з безкоштовними чаєм та кавою;· Графік роботи: понеділок-п'ятниця з 9:00 до 18:00.Які завдання на Вас чекають:· Активний пошук та залучення клієнтів (сегмент B2C та малий бізнес, продукт — високошвидкісний інтернет);· Виконання індивідуальних планів продажів, розвиток каналів продажу;· Проведення презентацій послуг компанії для потенційних клієнтів;· Розміщення POSM;· Участь у проведенні рекламних активностей.· Необхідні навички та досвід:· Практичний досвід продажів FMCG, телеком, мобільний зв’язок;· Високий рівень комунікаційних навичок, вміння переконувати, відпрацьовувати заперечення;· Розкутість, стресостійкість, порядність, відповідальність;· Досвід активних особистих продажів;· Розуміння та орієнтація в поняттях альтернативних продажів. Станьте частиною команди. Чекаємо на Вас!