Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Инструктор в Одессе"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Требуется педагог физической реабилитации
, Одеса, Одеська область
требуется инструктор лечебной физкультуры с опытом работы,для работы с детьми от 2лет, с такими диагнозами как : рас, зпрр, зрр, сенсомоторная алалия, в частности для детей с задержкой физического и психомоторного развития.По всем вопросам звоните!
Техник в фитнес клуб
ООО Спорт Вам, Одеса
Требования: Обязанности: Требования: Требуется техник в фитнес клуб на посёлке Котовского. Зарплата : 15000 (график: 1/2). Подробности по телефону. ....718.Прямой работодатель.
Майстер манікюру та майстер подолог
, Одеса, Одеська область
В найкращу манікюрну студію Одеси потрібен майстер педикюру -подолог та майстер манікюру і педикюру!Якщо ти хочеш розвиватися, працювати з професіоналами, заробляти, покращувати свій професійний рівень, тоді ми ждемо саме тебе.Ми профільна манікюрна студія, яка більше 7 років на ринку, с професійним обладнанням, з окремою стерилізаційною кімнатою, з безмежною кількістю матеріалів, щоденно слідкуємо за всіма новинками, маємо інструктора з 10 річним досвідом роботи, який допоможе, тобі досягти того рівня, якого ти прагнеш.Наші переваги:-Оплата 40% від чеку +бонуси, ставка.- Всі матеріали надає студія, а також — припливно-витяжна система, окрема шафка, кухня, окрема стерилізаційна.- Зручний графік роботи- Програма для запису клієнтів- Підвищення кваліфікації за рахунок студіїМи шукаємо майстра подолога з досвідом роботи, бажано медичною освітою.Можливо на 1-2 дня в тиждень, для практикуючого подолога. Також розглянемо кандидатуру, фахівця з медичною освітою, готові навчити. Вимоги до майстра манікюру та педикюру, вміння виконувати апаратний, комбі манікюр, час виконання манікюр с покриттям 2години. Розглянемо кандидатів після курсів без досвіду роботи
Інструктор гральної зони
, Одеса, Одеська область
Розважальний комплекс запрошує з свою команду інструктора.Що потрібно робити: Інформувати гостей стосовно принципу роботи атракціонів, плану заходів та програм, які проходять в комплексі, додаткових пропозицій під замовлення; Контролювати поведінку та слідкувати за технікою безпеки відвідувачів під час перебування їх в ігрових зонах;Умови роботи: Графік роботи: позмінний Години роботи: у будній день з 13:00 до 21:00, у вихідний з 09:00 до 21:00 Безкоштовні обіди.