Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Повар кондитер в Одессе"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Повар кондитер в Одессе"

13 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Повар кондитер в Одессе"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Повар кондитер в Одессе.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Одессе

Среди похожих профессий в Одессе наиболее высокооплачиваемой считается Повар сушист. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 20167 грн. На втором месте - Повар горячего цеха с зарплатой 17535 грн, а на третьем - Шеф повар с зарплатой 17000 грн.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Старший кухар ( Старший повар) Пересипський район
, Одеса, Одеська область
Кухарі, давайте творити мистецтво смаку разом!Шукаємо в свою команду професіоналів, які не можуть вгамуватися так хочеться робити смачненьке. Ну і жодного дня не можуть без нового досвіду.Вашими основними обовязками будуть:Готувати смачненьке, що стає чиєюсь улюбленою стравоюПрикрашати готові страви, щоб причарувати Гостей ще й виглядомПриєднуйтесь до команди «Сільпо» та:Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.Зберігайте баланс. Можливий індивідуальній графік роботи з урахуванням бізнес-процесів та власних побажань.Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-ритейлерів України.Всебічно розвивайтеся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать Fozzy Group.Розважайтеся на роботі. Захопливі розваги, мотиваційні програми та конкурси.Їжте смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).Телефонуйте : 09*********62 ЄвгеніяЗ повагою, HR-команда «Сільпо»
Кухар(повар без опыта) 10 станція Фонтану
, Одеса, Одеська область
Кухарі, давайте творити мистецтво смаку разом!Вашими основними обовязками будуть:· Готувати смачненьке, що стає чиєюсь улюбленою стравою· Прикрашати готові страви, щоб причарувати Гостей ще й виглядомПриєднуйтесь до команди «Сільпо» та:· Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.· Розважайтеся на роботі. Захопливі розваги, мотиваційні програми та конкурси.· Їжте смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).Приходь за адресою: вул.Фонтанська дорога 58/1(10 та станцыя Фонтану)Телефонуй: 05*********93 АнастасіяЗ повагою, HR-команда «Сільпо»
Робота для студентів (работа для студентов)
, Одеса, Одеська область
Запрошуємо студентів ВНЗ та коледжів на роботуНаразі є такі посади:продавець-консультанткасирвантажниккухарпекарПриєднавшись до команди «Сільпо» ти отримуєш:Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава)Дружній колектив. Допомога колег і керівників у адаптації новачківНавчання. Боїшся, що немає достатнього досвіду? Ми тобі допоможемо. Лагідна адаптація, програма навчання допоможуть освоїти всі необхідні навичкиСвоєчасне надходження заробітної плати 2 рази на місяцьтелефонуй, щоб дізнатися більше інформаціїДопоможемо знайти роботу біля твого домууніверситету !З повагою,фахівець по роботі зі студентами, Ксенія
Вакансія "кухар-універсал"
, Одеса, Одеська область
Альтернатива — це затишна кав’ярня на районі. Наша місія стати улюбленим місцем біля дому. За 4 роки компанія виросла до 4 локацій: Альт на Філатова, Альт на Вільямса, кондитерський цех та офіс. Ми цінуємо в людях: амбіційність, життєрадісність, стресостійкість та почуття гумору.Альтернатива про емоції в кожній деталі, що викликає бажання повернутись.Наразі у нас відкрита вакансія кухар-універсал, вул Вільямса 68/1.Для нас важливо:знання кулінарних норм, стандартів безпеки та чистоти.вміння працювати в команді;відповідальність, стресостійкість.Твої обов’язки включатимуть:приготування страв згідно меню;дотримання норм, стандартів безпеки та чистоти;контроль запасів продуктів.Натомість наша компанія пропонує:графік роботи: 2/2 з 8:00 до 22:00;дружню, веселу команду;можливість професійного зростання;зростання заробітньої плати за результатами роботи;оплачувана відпустка;круті корпоративи.Якщо ти хочеш стати частиною нашої команди — надішли своє резюме з фото.
Робота кухар (повар), Суворовський район
, Одеса, Одеська область
Кухарі, давайте творити мистецтво смаку разом!Шукаємо в свою команду професіоналів, які не можуть вгамуватися – так хочеться робити смачненьке. Ну і жодного дня не можуть без нового досвіду. Вашими основними обов’язками будуть:· Готувати смачненьке, що стає чиєюсь улюбленою стравою· Прикрашати готові страви, щоб причарувати Гостей ще й виглядом​ Для роботи вам знадобляться:· Досвід роботи кухарем від одного року· Освіта технолога, кухаря або кондитера· Знання про санітарно-гігієнічні норми праці та технологічних процесів приготування їжіПриєднуйтесь до команди «Сільпо» та:· Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.· Зберігайте баланс. Можливий індивідуальній графік роботи з урахуванням бізнес-процесів та власних побажань.· Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.· Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-ритейлерів України.· Всебічно розвивайтеся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.· Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.· Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать Fozzy Group.· Розважайтеся на роботі. Захопливі розваги, мотиваційні програми та конкурси.· Їжте смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава). Отже, надсилайте резюме та приєднуйтеся до «Сільпо»!Більше про роботу в «Сільпо» – на нашій сторінціЗ повагою, HR-команда «Сільпо»
Робота кухаря (повар с обучением) Сіті Центр, Сільпо
, Одеса, Одеська область
Готовий долучитися до крутої команди? Мерщій до нас! Шукаємо кухаря!Вашими основними обовязками будуть:· Готувати смачненьке, що стає чиєюсь улюбленою стравою· Прикрашати готові страви, щоб причарувати Гостей ще й виглядомДля роботи Вам знадобляться:· Досвід роботи кухарем від одного року· Освіта технолога, кухаря або кондитера· Знання про санітарно-гігієнічні норми праці та технологічних процесів приготування їжі.Для Вас:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Гнучкий робочий графік: 3/3, 4/2, з 7:00 до 19:00 год.Знижка -30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Місце роботи пр-т. Небесної сотні, 2, Сільпо, Сіті Центр.Цікаво? Пиши, відгукуйся, дзвони!
Потрібно кухар-кондитер
, Одеса, Одеська область
Шукаємо в нашу команду кухар-кондитер з досвідом роботи в кафе-кондитерську з невеличкою кухнею. Ми знаходимося р-н Совіньона. Постійно ходять маршрутки і трамваї,ввечері розвозимо по домам. Зарплата достойна .Всі питання по телефону 05******66.