Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Фотограф в Одессе"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Оператор ПК, менеджер в копіювальний центр
Волонтир К.М., Одеса
У копіювальний центр потрібен працівник, який впевнено володіє ПК (MS Office і т.д.), бажано знання графічних програм (Corel Draw, Photoshop, та ін.) та знання української мовиОсобисті якості кандидата: уважність, пунктуальність, ввічливість, врівноваженість, доброта, хороші комунікативні навички, інтелігентність і грамотність.Умови роботи:Робота в Пересипському районі м. Одеси.Графік роботи з 8−30 до 18−00. Можливий позмінний графік роботи.Стажування — 2 тижня.Обов’язки:Виконання копіювальних робіт, роздруківок,Комп’ютерних робіт (макетування, набір тексту, редагування тексту),Друк фотографійФото на документи Ламінування, сканування, брошюруванняЯкщо Ви володієте навичками роботи з ПК, вмієте і любите спілкуватися з людьми — надсилайте Ваше резюме або телефонуйте! 
Оператор в фото центр
, Одеса, Одеська область
Вимога :Охайний та акуратний зовнішній вигляд, працьовитість, комунікабельність, стресостійкість. Вміння спілкуватися із клієнтами, бажання працювати у колективі. Позитивна мотивація до роботи, впевнений користувач ПК, вміння використовувати офісну техніку принтерсканеркопірОбов’язки для оператора:Робота з оргтехнікою (ксерокс, принтер, сканер)Приймання замовленьБрошурування, ламінування документівФотографувати клієнтівОператор потрібний за адресою Варненська 7, Садова 2Умови роботи: На постійній основі п’ятиденка графік роботи з 9:00—19:00 офіційне працевлаштування. У нашу команду потрібна людина, яка любить роботу у сфері фотографії та дизайну, сервісу та спілкування з людьми.
Вакансія продавець-консультант у бутік Аркадії
, Одеса, Одеська область
Бутік в одній із найкращих локацій Одеси оголошує про відкриття вакансії продавець-консультант.Ми шукаємо:Людину, яка дуже любить світ моди, знає популярні бренди і слідкує за трендами (яким речам, брендам найбільше віддають перевагу)З приємною та доглянутою зовнішністю,Комунікабельність, грамотна мова, знання англійської дуже вітається,Товариських, працьовитих, привітних і, головне, бажаючих працювати на результат,Бажано з досвідом роботи у продажуМи пропонуємо:Комфортний та гнучкий для вас графік, який ви зможете погоджувати з колегою, для вашої максимальної зручності, приблизно 15 робочих днів на місяць з 10.00 до 19.00,Дружній колектив та можливість самореалізації,Перспектива кар'єрного зростання,Конкуретну зарплату.Обов’язки:Консультація покупців з асортименту. розмірного ряду, підбір позицій для клієнта,Підтримання порядку у залі та на складі,Прийом та розкладка товару,Робота з касою, збір покупок клієнта та відправок для Нової ПоштиВміння красиво фотографувати, бачити гарний кадр (якщо ні, то навчимо!)Режим роботи бутіка з 10.00 до 19.00.Зарплата: Конкурентна! (ставка 600 грн +%)Територіальне місце роботи: Аркадія, вул. ГенуезькаЯкщо ти дуже любиш моду, бренди, ти дуже відповідальна і такі слова як «лук», «тренч», «мюлі» для тебе знайомі — швидше дзвони! Ми шукаємо саме тебе!Прикріплюйте будь ласка до резюме посилання на ваш Instagram або Facebook
Требуется мастер маникюра!!!
, Одеса, Одеська область
В нашу студію потрібен майстра манікюру та педикюру.Графік роботи договірний, робота під запис з 10/00-20/00.Всі матеріали та інструменти надає студія , з вас бажання працювати та розвиватись!Процентна ставка 60/40, ваші 40% від чеку.Район Черемушки.Студія знаходиться за адресою Івана та Юрія Ліп 42/44Надішліть фотографії ваших робіт на Вайбер:06******46
Контент-менеджер (SMM)
, Одеса, Одеська область
Опис вакансіїВимоги:Знання алгоритмів Instagram.Досвід у створенні предметного контенту (тексти, сценарії, креативи, фото, відеРозуміння SMM-трендів та готовність їх втілювати.Володіння на високому рівні мобільними фото та відеоредакторами.Також перевагою буде володіння професійною камерою та програмами для обробкиУмови роботи: дистанційна робота, з виїзними зйомками в ОдесіОбов’язки:Формування та реалізація контент-плану.Генерація креативних ідей, нових рубрик та форматів у стрічці Інстаграм.Менеджерити створення візуального контенту.Включати аналітичні здібності: регулярно оцінювати ефективність проявів у контенті, робити висновки та діяти задля його покращення.Організація та проведення фото/відеозйомок.Обробка фотографій та монтаж відео для публікації.Часткова допомога (2−3 дні в тиждень) y веденні соціальних Instagram. Публікування дописів, Reels, сторіс.