Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Заправщик в Одессе"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Заправщик в Одессе"

9 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Заправщик" по диапазонам зарплаты в Одессе

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 23.04.24, по профессии Заправщик в Одессе открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 10,9+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.1+ грн, и 0% с зарплатой 10.5+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Заправщик в Одессе"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Заправщик в Одессе.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Одессе

Среди похожих профессий в Одессе наиболее высокооплачиваемой считается Дальнобойщик. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 41250 грн. На втором месте - Водитель фуры с зарплатой 40000 грн, а на третьем - Автомаляр на сто с зарплатой 30000 грн.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Робота молодший оператор ( с. Котовського)
, Одеса, Одеська область
Нафтова компанія SOCAR запрошує на вакантну посаду Заправник авто (селище Котовського) ОБЯЗАННОСТИ:· заправка автомобілей клієнтів через паливно-роздавальні колонки АЗК· Якісне обслуговування клієнтів згідно стандартів компанії SOCAR· Активні продажі пального, сезонних товарів і додаткових послуг АЗК· Забезпечення чистоти території и дбайлива експлуатація обладнання АЗКМи пропонуємо:Офіційне працевлаштуванняГнучкий графік роботиКорпоративне навчанняПерспектива кар'єрного зростанняЗвертайтесь за телефоном:067 519 5118 Будемо раді бачити Вас в нашому колективі!
Оператор-заправник АЗС
, Одеса, Одеська область
Вже більше 70 років «Укрнафта» є найбільшою нафтогазовидобувною компанією України, в складі якої перебувають 1791 нафтових та 147 газових свердловин, а також більше 500 монобрендових АЗС UKRNAFTA майже в усіх регіонах України.Все це можливо завдяки людям, які працюють в нашій команді — сильним, відважним, рішучим, інноваційним та об'єднаним спільною метою. Велика родина #UkrnaftaPeople налічує майже 20 000 колег по всій Україні, запрошуємо стати частиною нашої команди «Оператора-заправника АЗС».З нами ви отримаєте:Офіційне працевлаштування та своєчасну виплату заробітної плати на ринковому рівні;Програму лояльності для всіх співробітників зі знижками на пальне, товари магазинів та кава-корнерів АЗС;Оплачувану відпустку та лікарняний;Відкриту лінію для важливих питань та нових ідей співробітників;Корпоративне навчання, підвищення кваліфікацій та розвиток;Професійний та кар'єрний ріст;Позмінний графік роботи.Вашими основними завданнями будуть:Активний продаж пального, скрапленого газу, супутніх товарів та послуг на АЗС;Забезпечення зберігання нафтопродуктів, скрапленого газу, матеріальних цінностей та супутніх товарів;Дотримання стандартів обслуговування клієнтів на полі колонок АЗС Ukrnafta;Дотримання вимог робочої та технологічної інструкцій, правил техніки безпеки та пожежної безпеки.Ми очікуємо від вас:Повна загальна середня освіта;Увага до деталей, активність та ініціативність;Високий рівень комунікаційних навичок та клієнтоорієнтованість;Наявність посвідчення оператора АЗС буде перевагою;Впорядковані документи, а саме наявний військово-обліковий документ згідно діючого законодавства, паспорт (непротермінований) та інші.Локація: м. Одеса, вул. Балківська, 5а.Направляйте резюме або заповнюйте коротку анкету та приєднуйтесь до команди #UkrnaftaPeople!Заправляємо до перемоги!Звертаємо Вашу увагу, що зворотний зв’язок за результатами розгляду на вакансію надається протягом тижня в разі позитивного рішення по Вашій кандидатурі.Направляючи резюме на вакансію, Ви даєте згоду на використання Ваших персональних даних компанією «Укрнафта» в рамках чинного законодавства України. Компанія «Укрнафта» гарантує конфіденційність звернень та переговорного процесу при відборі кандидатів на вакансію.
ЗАПРАВНИК авто (молодший оператор)
Сокар Петролеум, ООО, Одесса
Мережа АЗС SOCAR запрошує на роботу – Р-н Малиновський, – Р-н Таїрова (Паромна переправа). Ми пропонуємо офіційне працевлаштування, позмінний графік роботи. Висока та стабільна заробітна плата. Зв'яжіться з нами за телефоном:Повідомте, будь ласка, роботодавцю, що Ви прочитали вакансію на сайті narabotu.od.ua
Робота Молодший оператор (Малинівський)
, Одеса, Одеська область
Мережа АЗС SOCAR запрошує на вакантну посаду Заправник авто (Малиновський р-н) Обов'язки:· Заправка автомобілів клієнтів через паливно-роздавальні колонки АЗК· Якісне обслуговування клієнтів згідно стандартів компанії SOCAR· Активні продажі пального, сезонних товарів і додаткових послуг АЗК· Забезпечення чистоти території и дбайлива експлуатація обладнання АЗКМи пропонуємо:· Офіційне працевлаштування· Гнучкий графік роботи· Корпоративне навчання· Перспектива кар'єрного зростанняЗвертайтесь за телефоном:067 519 5118 Лілія Будемо раді бачити Вас в нашому колективі!
Молодший оператор - заправник
, Одеса, Одеська обл.
Мережа АЗС SOCAR.Запрошуємо на постійну РОБОТУМОЛОДШОГО ОПЕРАТОРА - ЗАПРАВНИКАМалиновський район.Графік позмінний.Офіційне працевлаштування.