Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Кальянщик в Одессе"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Кальянщик в Одессе"

14 425 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Кальянщик" по диапазонам зарплаты в Одессе

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 19.04.24, по профессии Кальянщик в Одессе открыто 43 вакансий. Для 32.6% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 12.6+ грн. 18.6% объявлений с зарплатой 9.8+ грн, и 14% с зарплатой 19,6+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Кальянщик в Одессе"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Кальянщик в Одессе.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Одессе

Среди похожих профессий в Одессе наиболее высокооплачиваемой считается Визовый курьер. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 19000 грн. На втором месте - Сушист с зарплатой 17414 грн, а на третьем - Хостес с зарплатой 17000 грн.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Робота без досвіду Продавець(Продавец)консультант в супермаркет Сільпо
, Одеса, Одеська область
Шукаємо чарівного продавця-консультанта.Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися! Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Гнучкий робочий графік: 5/2, з 08:00 до 23.00(перші та другі зміни)Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Місце роботи –м. Одесавул. Семена Палія,125-Бвул. Семена Палія,72Працюй поруч з місцям проживання А ще ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом! Всі деталі за тел.: 099 900 98 51, НаталяАбо звертайся у ViberЗ повагою, HR-команда «Сільпо».
Робота без досвіду Касир(Кассир) Пересипський район
, Одеса, Одеська область
Шукаємо чарівного касираДосвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися! Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Гнучкий робочий графік: 4/2 з 08:00 до 23:00 (перші та другі зміни)Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Місце роботи – Суворовський район. А ще ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом!Приходь за адресою: вул. Семена Палія,72вул. Семена Палія,125БВсі деталі за тел.: 09*********51,НаталяАбо звертайся ViberЗ повагою, HR-команда «Сільпо».
Робота без досвіду Продавець(Продавец) відділ кондитерський
, Одеса, Одеська область
Шукаємо чарівного продавця у кондитерський відділ.Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися! Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Гнучкий робочий графік: з 08:00 до 23:00 (перші та другі зміни)(можна працювати від 6-8 годин на день).Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Місце роботи -Пересипський район. А ще ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом! Приходь за адресою: вул. Семена Палія,125бВсі деталі за тел.: 09*********51 Наталя Або звертайся у Telegram та ViberЗ повагою, HR-команда «Сільпо».
Робота без досвіду Продавець(Продавец) відділ гастрономії
, Одеса, Одеська область
Запрошуємо у відділ гастрономії продавця продовольчих товарів! У нашій великій родині завжди раді талановитим і наполегливим! Тож якщо ви енергійні, ввічливі, вам подобається спілкуватися з людьми — приєднуйтеся!Вашими основними обов’язками будуть:· Люб’язне обслуговування Гостей· Передпродажна підготовка і викладка товару· Контроль якості та термінів придатностіДля тебе:· Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць· Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чайта кава).· Місце роботи – Пересипський район А ще ти можеш стати справжнім професіоналомта крутим босом!Адреса: м. Одеса, вул. Семена Палія, 125БТелефонуйте! 09*********51З повагою, HR-команда «Сільпо».
Робота без досвіду Приймальник(Приемщик) товарів
, Одеса, Одеська область
Шукаємо відповідального приймальника товарів.Вашими основними обов’язками будуть:· Прийом товару та контроль розміщення на складі· Постановка на облік товару в базі даних· Організація роботи вантажниківДля тебе:· Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.· Графік роботи: 5/2, 4/2 по 8 годин на день.· Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).· Місце роботи – м. Одеса, Семена Палія,125БА ще ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом!Всі деталі за тел.: 09*********51, Наталя.Або пиши Viber та TelegramЗ повагою, HR-команда «Сільпо»
Робота без досвіду Приймальник(Приемщик) товарів в супермаркет
, Одеса, Одеська область
Шукаємо відповідального приймальника товарів.Вашими основними обов’язками будуть:· Прийом товару та контроль розміщення на складі· Постановка на облік товару в базі даних· Організація роботи вантажниківДля тебе:· Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.· Графік роботи: 5/2, 4/2 по 8 годин на день.· Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).На сьогодні "Сільпо" визнано критично важливим бізнесом для галузей національної економіки України, тому всіх наших працівників ми подаємо на бронювання, при наявності правильно оформлених військово-облікових документів.· Місце роботи – м. Одеса, Семена Палія,125БА ще ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом!Всі деталі за тел.: 09*********51, Наталя.Або пиши Viber та TelegramЗ повагою, HR-команда «Сільпо»
Пекар(Пекарь) без досвіду роботи
, Одеса, Одеська область
Запрошуємо на постійну роботу Пекаря (кондитерський цех)!Пекарі в «Сільпо» знаються на справжніх замісах. Особливо якщо йдеться проприготування бісквітного, пісочного чи листкового тіста. Для тебе:· Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць· Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава)На сьогодні "Сільпо" визнано критично важливим бізнесом для галузей національної економіки України, тому всіх наших працівників ми подаємо на бронювання, при наявності правильно оформлених військово-облікових документів. Місце роботи –Пересипський район А ще ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом!Телефонуйте! 099 900 98 51 НаталяАбо звертайся Viber та TelegramЗ повагою, HR-команда «Сільпо».
Робота в Сільпо без досвіду ( работа в Сильпо без опыта )
, Одеса, Одеська область
Шукаємо чарівного продавця та касира!Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Вашими основними обов'язками будуть:· Люб'язне обслуговування та розрахунок Гостей на касі· Контроль відповідності зважування, маркування товарівДля тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Гнучкий робочий графік;Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Місце роботи – Семафорний провулок,4З повагою, HR-команда «Сільпо»
Робота без досвіду Касир(Кассир) Пересипський район
, Одеса, Одеська область
Обожнюєте зустрічати Гостей? То виявляйте свою гостинність разом із нами. Ми якраз шукаємо майстерних касирів, які своєю турботою та увагою радуватимуть Гостей. Не переживай, на тебе чекають інновації та невпинний розвиток! А якщо ти з будь-ким знаходиш спільну мову і знаєш РК та касові операції, то ми вже в захваті від тебе!Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Гнучкий робочий графік: 4/2 з 08:00 до 23:00 (перші та другі зміни)Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Місце роботи – Пересипський район. А ще ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом!Приходь за адресою:вул. Семена Палія,72Всі деталі за тел.: 09*********51,НаталяАбо звертайся Viber та Telegram
Продавець у відділ риби та морепродуктів без досвіду (Продавец)
, Одеса, Одеська область
Шукаємо чарівного продавця у відділ риби та морепродуктівДосвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися! Для тебе:· Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.· Гнучкий робочий графік.· Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).· Місце роботи – м .Одеса, вул. Бочарова,13А, Бочарова,44А ще ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом!Всі деталі за тел. (09**********62 ЄвгеніяЗвертайтеся за адресою : м. Одеса, вул. Бочарова,44
Ищем кальянщика. Одесса!
, Одеса, Одеська область
Требуется кальянщик в заведение "Good night"Оплата труда1200 грн за каждый проработаный деньТакже обучаем ребят без опыта Мы находимся в центре городаГрафик 5/2В поисках активных целеустремлённых ребятЗвоните или же оставляйте отклик.
Комірник у пральню (чоловіки та жінки). Без досвіда
, Одеса, Одеська область
У промислову пральню (обслуговуємо готелі та ресторани) у р-ні 1-ї Застави (зупинка «Завод «Пресмаш») потрібен працівник складу пакування готової продукції (чистої білизни).РОБОТА НА КРУГЛИЙ РІКДосвід не потрібний! НАВЧАЄМО на місці!Можливе проживання у гуртожитку підприємстваУмови роботи:1. Навчання, оплачуване стажування (3−4 зміни по 250грн.)2. Графік роботи 4 робочих / 2 вихідних. Додаткові зміни за додаткову оплату.3. Тривалість робочої зміни — 12 годин4. Ставка — 1000 грн/зміна.5. Дружній колектив та комфортні умови праці6. Своєчасна виплата заробітної плати: 2 рази на місяцьЗа більш детальною інформацією та для запису на співбесіду звертайтесь за телефоном 09******31БУДЕМО РАДИ БАЧИТИ ВАС У НАШОМУ КОЛЕКТИВІ!
Требуется кальянщик
, Одеса, Одеська область
В лаунж бар Gibson, Ланжероновская 17 требуется кальянщик. Преимущество кандидатам с опытом.Ставка 450 грн + 5% + чаевые. График работы 3/3, 2/2 С 11:30 до 22:00
Кальянщиця, Кальянщик, Аркадія
, Одеса, Одеська область
Заклад на Аркадії запрошує до команди досвідчених та творчих кальянщиків. Якщо ви знаєте все про культуру куріння кальяну, вмієте створювати унікальні суміші та прагнете надавати гостям якісне обслуговування, то ми чекаємо на вас у своїй дружній та професійній команді. Обов'язки:- Підготовка та приготування кальянів для наших гостей;- Рекомендація гостям різних смаків та найменувань тютюну;- Міксологія смаків, створення авторських сумішей;- Забезпечення високого рівня обслуговування та комфорту для гостей;- Дотримання стандартів безпеки та санітарії у процесі роботи. Вимоги до кандидата :- Досвід роботи кальянщиком від 1 року до 3 років;- Знання різних технік приготування кальяну;- Вміння спілкуватися з гостями, грамотне мовлення;- Відповідальність, увага до деталей, охайність;- Готовність працювати у команді та навчатися новому. ( роздивимось людину без досвіду, але з великим бажанням!!!)Умови:- Графік роботи 15:30- 23:00 , 2/2, 3/3;- Заробітня плата –15 000 - 25 000- Мотиваційна система заробітку;- Своєчасна заробітна плата двічі на місяць;- Можливість кар’єрного зросту;- Харчування персоналу;- Розвезення додому після зміни;- Дружній колектив. Долучайтесь до нашої команди і проведіть літо у теплій атмосфері спілкування та гостинності!Писати в телеграм з 12:00 - 20:00
кальянщика(чашечник/помошник) на летний сезон
, Одеса, Одеська область
Отельному комплексу «Немо» требуется помошник кальянщика(чашечник) на летний сезон!Опыт работы приветствуется,нет опыта но есть желание обучиться этому ремеслу с дальнейшей перспективой работы кальянщика Welcome,всему научим ,дружный коллектив.Оплата ставка +% + чай ,в среднем 1000 за смену.По всем вопросам обращаться по номеру +38********31 Алексей
Приймальник товарів, без досвіду роботи (приемщик), Суворовський район
, Одеса, Одеська область
У нашій великій родині завжди раді тим, хто пильнує за порядком та обожнює бути в енергійній команді!Ми творимо радість у супермаркетах разом. Тож приєднуйтеся:)Вашими основними обовязками будуть:· Прийом товару та контроль розміщення на складі· Постановка на облік товару в базі даних· Організація роботи вантажниківДля роботи вам знадобляться:· Знання основ товарного обліку· Впевненість у користуванні ПК· Бажання рости та розвиватисяПриєднуйтесь до команди «Сільпо» та:· Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.· Зберігайте баланс. Можливий індивідуальній графік роботи з урахуванням бізнес-процесів та власних побажань.· Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.· Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-ритейлерів України.· Всебічно розвивайтеся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.· Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.· Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать Fozzy Group.· Розважайтеся на роботі. Захопливі розваги, мотиваційні програми та конкурси.· Їжте смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).На сьогодні "Сільпо" визнано критично важливим бізнесом для галузей національної економіки України, тому всіх наших працівників ми подаємо на бронювання, при наявності правильно оформлених військово-облікових документів.Отже, надсилайте резюме та приєднуйтеся до «Сільпо»!З повагою, HR-команда «Сільпо»
Продавець м'яса без досвіду у Сільпо вул.Корольова,44
, Одеса, Одеська область
Запрошуємо до нашої команди чемного та доброзичливого продавця у відділ м'яса.Адреса: вул. Ак.Корольова,44 (Київський район)Вашими основними обов'язками будуть:Люб'язне обслуговування ГостейПередпродажна підготовка і викладка товару на вітринуКонтроль якості та термінів придатності Приєднуйтесь до команди Сільпо та отримуйте стабільну:Стабільну заробітну плату (77.26 грн/год. від 13 600 грн. на місяць залежить від відпрацьованих годин) та офіційне працевлаштування.Гнучкий графік роботиЇжте смачно Знижка 30% на власне виробництво "Сільпо" (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).На сьогодні «Сільпо» визнано критично важливим бізнесом для галузей національної економіки України, тому всіх наших працівників ми подаємо на бронювання при наявності правильно оформлених військово-облікових документів.Мерщій дзвони/пиши: 09*********26 Аліна (Viber Telegram) Місце роботи: вул. Ак.Корольова,44 З повагою, HR-команда «Сільпо»
Касир без досвіду (работа кассир без опыта) Аркадія
, Одеса, Одеська область
Шукаємо чарівного касира.Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Гнучкий робочий графік.Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Місце роботи: Генуезська, 5Телефонуйте:(099) 972−74−59 ТетянаЗ повагою, HR-команда «Сільпо»
Кальянщик в Ресторан
, Одеса, Одеська область
В Ресторан Горец требуется кальянщик! График с 14.00 до 22.00 По сменам договариваетесь с напарником Заработок 200грн ставка + 10% от кассы и чай, выплата каждую неделю. Двухразовое питание обед и ужин! Порядочность ЧистоплотностьКоммуникация с гостем!Если ты обладаешь такими навыками смело звони!
Работа, Кальянщик
Требуется кальянщик в парк-кафе Grill park.Требования: Ответственность.Пунктуальность.Коммуникабельность.Опрятный вид.Условия:400 грн смена + 10% от кассы + чай График гибкий