Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "SMM специалист в Одессе"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Зароошуємо Контент менеджера ,Смм спеціаліст для інтернет продажів
, Одеса, Одеська область
Магазин Bovinoutshop запрошує на вакансію Контент менеджер .Основні завдання: — Створення фото , відео матеріалів для викладання в інтернеті!— Виставлення та ведення сторінок для продажу ( instagram, tik tok, prom , olx)— а також якщо є потенціал та бажання заробляти більше — можливо продавати товар та отримувати бонуси!( все на співбесіді обговорюється)Графік роботи:пн-птз 10:00 до 18:00 ( можливо взяти студента але з досвідом роботи на дану вакансію )
Требуется SMM специалист-консултант в магазин техники Apple
, Одеса, Одеська область
Требуется SMM специалист-консултант в магазин техники Apple Нужно находится в магазине и выкладывать готовый контент в соц сети. А так же минимальная помощь по магазину.Рассматриваем кандидатов до 25 лет с минимальным понимание в мобильной технике. Опыт в SMM или понимание современных тенденций будет решающим фактором при приеме на работу
СММ специалист
, Одеса, Одеська область
Всім привіт, мене звуть Катерина. Досвід у сфері СММ понад 3 роки. Я допоможу вам знайти перших клієнтів. Запакую акаунт, складу контент-план.ЧОМУ Я?- я націлені на ваш результат - моя мета привести вам максимальну кількість нових передплатників/лідів, активність, охоплення, перехід у вирву, яку ми створимо.- напишемо унікальні та залітаючі сценарії для rееls- запустимо ефективний таргет у Фейсбук- якісний звук та картинка- терміни - працює швидко, оперативно, відповідально- постійно моніторимо тренди та впроваджуємо їхНапишіть "портфоліо" і я надішлю вам посилання!