Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Оператор кассир в Одессе"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Касир АЗС (8010, Комінтернівський р-н, с/р Фонтанська)
, Одеса, Одеська область
Shell заправляє позитивом! Запрошуємо стати частиною нашої професійної та дружньої команди! В нашій команді наразі вакантне місце касира торгівельної зали на АЗС. Ми шукаємо людину, яка: зустрічатиме наших гостей у магазині та кафетерії АЗС своєю посмішкою і добрим словом; допомагатиме відвідувачам АЗС із вибором продукції та інформуватиме їх про спеціальні пропозиції; працюватиме за касовим апаратом. Натомість ми пропонуємо: офіційне працевлаштування та дотримання всіх вимог чинного законодавства (оплачувані відпустки, лікарняні виплати, доплати за роботу в вечірній та нічний час і т.д.); стабільну конкурентну заробітну плату та можливість впливати на розмір своєї щомісячної премії; змінний графік роботи та можливість кар'єрного зростання! За детальною інформацією звертайтеся за номером телефону у будні дні з 9:00 до 18:00: Адреса АЗС: Одеська обл., Комінтернівський р-н, с/р Фонтанська, а/ш Одеса-Мелітополь-Новоазовськ (на Таганрог), 21 км 220 м тел 06*********31 Марія Миколаївна
Запрошуємо Оператора
, Одеса, Одеська область
Запрошуємо на роботу ОПЕРАТОРА - КАСИРА в доставку їжі .Ставка 1200 грн Графік з 09:30до 22:00 (3/3, 4/2 договірний) Обов’язки:- Прийом та оформлення замовлень від клієнтів;- Робота з касовим апаратом та здійснення готівкових операцій;-Касова дисципліна ;- Досвід роботи в сфері обслуговування клієнтів буде перевагою;- Вміння працювати в команді та зберігати позитивний настрій навіть у напружених ситуаціях;- Висока швидкість реакції та вміння працювати в умовах швидкого темпу роботи;- Комунікабельність та вміння будувати позитивні стосунки з клієнтами;Якщо ти зацікавлений у рості кар'єри та отриманні гарного доходу, тоді ми можемо домовитися про співбесіду!Пишіть в приватні повідомлення на Вайбер +38**************79Будьласка з 10:00 до 18:00
Касир АЗС. Одеса. Котовського.Фонтанка.
, Одеса, Одеська область
Вже більше 70 років «Укрнафта» є найбільшою нафтогазовидобувною компанією України, в складі якої перебувають 1791 нафтових та 147 газових свердловин, а також більше 500 монобрендових АЗС UKRNAFTA майже в усіх регіонах України.Все це можливо завдяки людям, які працюють в нашій команді — сильним, відважним, рішучим, інноваційним та об'єднаним спільною метою. Велика родина #UkrnaftaPeople налічує майже 20 000 колег по всій Україні, запрошуємо стати частиною нашої команди «Касира АЗС».З нами ви отримаєте:офіційне працевлаштування та своєчасну виплату заробітної плати на ринковому рівні;програму лояльності для всіх співробітників зі знижками на пальне, товари магазинів та кава-корнерів АЗС;оплачувану відпустку та лікарняний;відкриту лінію для важливих питань та нових ідей співробітників;корпоративне навчання, підвищення кваліфікацій та розвиток;професійний та кар'єрний ріст.Вашими основними завданнями будуть:Здійснювати ефективні продажі нафтопродуктів, скрапленого газу, супутніх товарів та послуг на АЗС;Здійснювати облік нафтопродуктів, грошових коштів, талонів/скрейч карток, супутніх товарів та інших матеріальних цінностей;Дотримуватися всіх вимог законодавства щодо касової дисципліни;Забезпечувати зберігання нафтопродуктів, скрапленого газу, матеріальних цінностей та супутніх товарів;Дотримуватися стандартів обслуговування клієнтів в торговельній залі.Ми очікуємо від вас:повна загальна середня освіта;увага до деталей, активність та ініціативність;високий рівень комунікаційних навичок та клієнтоорієнтованість;впорядковані документи, а саме наявний військово-обліковий документ згідно діючого законодавства, паспорт (непротермінований) та інші.Локація:Одеська обл, Лиманський р-н, с. Фонтанка, старокиївське шосе, 21 км, 5 (селище Котовського).Направляйте резюме або заповнюйте коротку анкету та приєднуйтесь до команди #UkrnaftaPeople!Заправляємо до перемоги! Звертаємо Вашу увагу, що зворотний зв’язок за результатами розгляду на вакансію надається протягом тижня в разі позитивного рішення по Вашій кандидатурі.Направляючи резюме на вакансію, Ви даєте згоду на використання Ваших персональних даних компанією «Укрнафта» в рамках чинного законодавства України. Компанія «Укрнафта» гарантує конфіденційність звернень та переговорного процесу при відборі кандидатів на вакансію.
Касир АЗС. Одеса.
, Одеса, Одеська область
Вже більше 70 років «Укрнафта» є найбільшою нафтогазовидобувною компанією України, в складі якої перебувають 1791 нафтових та 147 газових свердловин, а також більше 500 монобрендових АЗС UKRNAFTA майже в усіх регіонах України.Все це можливо завдяки людям, які працюють в нашій команді — сильним, відважним, рішучим, інноваційним та об'єднаним спільною метою. Велика родина #UkrnaftaPeople налічує майже 20 000 колег по всій Україні, запрошуємо стати частиною нашої команди «Касира АЗС».З нами ви отримаєте:офіційне працевлаштування та своєчасну виплату заробітної плати на ринковому рівні;програму лояльності для всіх співробітників зі знижками на пальне, товари магазинів та кава-корнерів АЗС;оплачувану відпустку та лікарняний;відкриту лінію для важливих питань та нових ідей співробітників;корпоративне навчання, підвищення кваліфікацій та розвиток;професійний та кар'єрний ріст.Вашими основними завданнями будуть:Здійснювати ефективні продажі нафтопродуктів, скрапленого газу, супутніх товарів та послуг на АЗС;Здійснювати облік нафтопродуктів, грошових коштів, талонів/скрейч карток, супутніх товарів та інших матеріальних цінностей;Дотримуватися всіх вимог законодавства щодо касової дисципліни;Забезпечувати зберігання нафтопродуктів, скрапленого газу, матеріальних цінностей та супутніх товарів;Дотримуватися стандартів обслуговування клієнтів в торговельній залі.Ми очікуємо від вас:повна загальна середня освіта;увага до деталей, активність та ініціативність;високий рівень комунікаційних навичок та клієнтоорієнтованість;впорядковані документи, а саме наявний військово-обліковий документ згідно діючого законодавства, паспорт (непротермінований) та інші.Локація:м. Одеса, вул. Василя Стуса, 3.Направляйте резюме або заповнюйте коротку анкету та приєднуйтесь до команди #UkrnaftaPeople!Заправляємо до перемоги! Звертаємо Вашу увагу, що зворотний зв’язок за результатами розгляду на вакансію надається протягом тижня в разі позитивного рішення по Вашій кандидатурі.Направляючи резюме на вакансію, Ви даєте згоду на використання Ваших персональних даних компанією «Укрнафта» в рамках чинного законодавства України. Компанія «Укрнафта» гарантує конфіденційність звернень та переговорного процесу при відборі кандидатів на вакансію.
Оператор-кассир на детские аттракционы
, Одеса, Одеська область
Требуется оператор-кассир для работы на детских уличных аттракционах на площади Деревянко.Рабочий день с 9:00 - 21:00. Оплата два раза в месяц.
Робота Касир на АЗК (Дальницька)
, Одеса, Одеська область
Національна мережа АЗК UPG у пошуках Оператора-касираТериторіально ми знаходимося: м. Одеса, Хаджибейський р-н, вул. Дальницька, 49-А Ми пропонуємо:Офіційне працевлаштування з дотриманням усіх вимог КЗпПКонкурентну заробітну плату — 16 000 (ставка + бонус)Графік роботи — 2/2 (два дні через два з 8.00 до 20.00)Комфортні умови праці (кімната для обіду і відпочинку, душова кімната)Можливість кар'єрного і професійного зростанняЗнижку на харчуванняБезкоштовну формуНаші очікування:Бажаний досвід роботи на АЗК або знання касової дисципліниВідповідальність, пунктуальність, дружелюбністьПланування продажів і облік пальногоОсновні обов’язки:Розрахунок клієнтів АЗК згідно зі стандартами компанії (продаж пального і супутніх товарів на касі)Забезпечення високоякісного обслуговування покупців згідно зі стандартами компанії.