Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Импорт менеджер в Одессе"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Менеджер з продажу Вантажних Шин
, Одеса, Одеська область
Бажано з досвідом роботи в сфері продажу ВАНТАЖНИХ ШИН або запчастин на вантажні авто.Вакансія менеджера з продажу вантажних шин включає в себе, пошук нових клієнтів, підготовка та відвантаження (завантаження) вантажних шин службам перевезень, відвантаження шин клієнтам. Робочий графік: Понеділок - П'ятниця (з 9:00 до 17:00)Склад розташований на Об'їзній дорозі. (Балтська дорога, Латівка)Ми прямі імпортери вантажних шин з Китаю. Завозимо такі бренди як, LANVIGATOR, NORMAKS, HUNTERROAD і тд Заробітна плата: Ставка + відсоток від продажу.
Помічник керівника
Імпортброк, Одеса
Помічник керівникаОплата до 20 тис. грнМи — митно — брокерська компанія з офісом в м. Одеса. На українському ринку працюємо з 2000 року. Напрацювали вдалий досвід митно — брокерського формлення всіх типів вантажів, в т.ч. небезпечних, крупногабаритних, лікарських з особливим режимом зберігання, продуктових та промислових при систематичних або одноразових імпортно — експортних операціях. Наші клієнти розмовляють на англійській, турецькій, китайській та інших мовах.Працюємо за умов війни, ковіду, епідемій та маскових режимів, за будь-якої погоди та при будь-якій владі, поки товари перетинають кордон України на експорт чи імпорт.Ми — стабільна компанія, яка постійно розвивається, гарантуємо своїм співробітникам зп з додатковим доходом не нижче європейського рівня.Вас чекає кар'єра в нашій компанії з перспективою очолити новий напрямок митно — брокерської компанії по роботі з клієнтами, персоналом, просуванням компанії в інтернеті.Для цього нам потрібні кандидати з:Грамотним володінням українською, російською мовамиДобрим володінням ПК та орієнтуванням в інтернеті.Вік будь-який, при умові бажання вчитися, змінюватись у сучасних умовах.Вашими перевагами для роботи будуть:Вільне володіння англійською мовоюДисциплінованістьТворчістьДоброзичливістьПриємна охайна зовнішністьДо обов’язків входить:виконання завдань директора;збір інформації, її аналіз та структурування;робота з великими об'ємами інформації в інтернеті;підготовка оглядових матеріалів;розміщення інформації та об’яв в інтернеті;організація та забезпечення роботи офісуведення та фіксація результатів роботи в СRM.Графік роботи: Пн-Пт з 9.00 до 18.00
Оператор call-центра
Імпортброк, Одеса
IMPORTBROK UKRAIN LLC– ми компанія, що активно працює в сфері доставки та митного оформлення експорту/імпорту товарів в Україні з ЄС, Китаю та інших усіх країн нашого світу. Ми саме та компанія, яку Ви шукаєте. Чому? Наша компанія не знає слів: «НЕ МОЖЛИВО», «НЕ МОЖЕ БУТИ» або «ЦЕ НЕ РЕАЛЬНО». Будь який вантаж — це не проблема! Ми знаємо, як транспортувати вантажі різних видів та категорій: небезпечний, крупногабаритний, лікарський з особливим режимом зберігання, продуктові та промислові товарів при систематичних або одноразових імпорто-експортних операціях. Також, ми надаємо всі необхідні послуги для підтримки ЗСУ у їхніх зусиллях на захист нашої країни. У зв’язку з розширенням ми шукаємо до себе в команду Оператора call-центру: Що ми пропонуємо Вам:навчання з нуля та підтримка на всіх етапах роботи;стабільний рівень доходу - 15 тис.грн;перспектива кар’єрного розвитку у відділі продаж; розвиток у перспективному напрямку діяльності (митний, логістичний, брокерський);зручний графік роботи;комфортне робоче місце у затишному офісі;дружній молодий колектив;корпоративні заходи;ми забезпечимо – корпоративний мобільний зв'язок, зоною для відпочинку та кави-брейку, а головне теплою атмосферою;Ви наш кандидат, якщо: здатні працювати у швидкому темпі та дотримуватись встановлених цілей;присутні навички переконливого спілкування та вміння долати заперечення;володієш державною мовою (інші будуть твоєю перевагою);впевнений користувач ПК;досвіду не вимагаємо. В Ваші обов’язки буде входити: здійснювати холодний продзвін потенційних клієнтів за розробленим сценарієм;встановлювати контакт із клієнтами та запропонувати їм можливість співробітництва;ведення та фіксація в базі даних СRM;представляти компанію та її послуги;«Час- це гроші!» Годі зволікати. Відправляй своє резюме на e-mail відправити резюме та до зустрічі в Importbrok.Контакти: HR– менеджер Олена;Телефон: ...3 ( Telegram, Viber)
Менеджер ЗЕД, віддалено
Навигатор, рекрутинговая компания, Одеса
Відкрита вакансія менеджера ЗЕД на підприємстві з виробництва та постачання  оздоблювальних та антикорозійних матеріалів. Вся продукція виробляється із застосуванням новітніх технології на сучасному і високопродуктивному імпортному обладнанні.Вимоги до кандидата:навички ділового спілкування з клієнтами та транспортними компаніями;уважність, акуратність та точність у роботі з документами;досвідчений користувач  Ms Office;здатність до швидкого навчання, відповідальність,  аналітичні здібності, системність та послідовність.Основні обов’язки:пошук та переговори з іноземними партнерами;листування з іноземними партнерами;укладання та контроль виконання контрактів ЗЕД;документальний супровід процесу перевезень;контроль взаєморозрахунків;підготовка звітності.Умови роботи:м. Одеса.Віддалений формат роботи, або гібриднийСукупний дохід 20000-40000 грн. (ставка+премія). Випробувальний термін: 1 місяць.Можливі альтернативні форми співпраці, окрім офіційного оформлення в штат.Резюме прошу надсилати на пошту: відправити резюмеНаталя +... (Вайбер/телеграм)
Менеджер ЗЕД
Навигатор, Рекрутинговая компания, Одеса, Одеська область
Відкрита вакансія менеджера ЗЕД на підприємстві з виробництва та постачання оздоблювальних та антикорозійних матеріалів. Вся продукція виробляється із застосуванням новітніх технології на сучасному і високопродуктивному імпортному обладнанні.Вимоги до кандидата:навички ділового спілкування з клієнтами та транспортними компаніями;уважність, акуратність та точність у роботі з документами;досвідчений користувач Ms Office;здатність до швидкого навчання, відповідальність, аналітичні здібності, системність та послідовність.Основні обов’язки:пошук та переговори з іноземними партнерами;листування з іноземними партнерами;укладання та контроль виконання контрактів ЗЕД;документальний супровід процесу перевезень;контроль взаєморозрахунків;підготовка звітності.Умови роботи:м. Одеса, робота в офісі.Робочий день з 08:00—16:40, 5-ти дений робочий тиждень.Сукупний дохід 20000−40000 грн. (ставка+премія).Випробувальний термін: 1 місяць.