Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Водитель командировки в Одессе"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Робота! Водій бензовозу (м. Одеса)
, Одеса, Одеська область
Нафтова компанія SOCAR запрошує на постійну роботу Водія бензовоза (КАТЕГОРІЇ C, E). Перевозки по Україні.Вимоги до кандидатів:Водійські права з категорією C, E.Обов’язково наявність ADR та картка Тахографа.Обов'язково військовий квиток.Освіта: середня/середньо-технічна.Стаж роботи водієм на великотоннажних транспортних засобах - не менше 2 років.Знання законодавства та внутрішніх нормативно-правових актів.Професійне управління вантажними автомобілями, чесність, відповідальність.Основні обов'язки:Перевозки тільки по Україні.Підготовка та огляд АТС перед від'їздом на лінію.Керування АТС на лінії.Прийом нафтопродуктів на базах зберігання.Контроль якості при прийомі нафтопродуктів, згідно з даними ТТН (обсяг, щільність і температура).Забезпечення під час доставки безпеки кількості та якості отриманих нафтопродуктів.Доставка по кількості та якості отриманих нафтопродуктів.Дбайливе і грамотне ставлення до роботи АТС.Компанія пропонує:Графік роботи 4-5 робочих днів/2-3 вихідних (залежно від транспортного навантаження). Субота-неділя - вихідні дні.Час зміни 7:30-18:30, обід -плаваючий.Періодичні відрядження 2-5 днів.Офіційне працевлаштування, заробітна плата та соціальні гарантії, відповідно до законодавства України.Забезпечення спецодягом та ЗІЗ.Стабільна конкурентна заробітна плата.Розташування м. Одеса.Пересилаючи нам своє резюме (персональні дані), Ви висловлюєте свою згоду на їх обробку, згідно чинного законодавства України про персональні дані.Дзвінки приймаються в робочі дні або звертайтеся у месенджер (Viber, Telegram, WhatsApp) в любий час.09*********33 Тетяна або у любий месенджер (Viber, Telegram, WhatsApp) .
Водій категорії С на маніпулятор
, Одеса, Одеська область
На машину с краном-манипулятором требуется водитель. Работа по Одессе и области без командировок и ночевок где-либо. Основной вид работы - перевозка стройматериалов на паллетах по городу и области.База по адресу Киевское шоссе 1/3 ( ориентир кафе "За рулем" )Оплата вовремя без задержек 2 раза в месяц.
Потрібен водій зерновоза, далекобіник
, Одеса, Одеська область
Запрошуємо до нашої команди водія зерновоза.Вимоги:Готовність до цілодобових довгострокових відряджень по всій УкраїніНаявність медичної довідкиКатегорія посвідчення водія «СЕ»Досвід проведення дрібного ремонтуВміння користуватися GPSВідповідальність, чесністьОбов’язкиКонтроль за завантаженням і розвантаженням вантажу.Догляд за транспортним засобом та причепом.Дотримання ПДР, режиму робочого часу і часу відпочинку .Ми пропонуємо:Виплату заробітної плати двічі на місяцьТехнічне обслуговування автомобілівОфіційне працевлаштування згідно КзПП УкраїниВиплата добових та компенсація простоюЗвертатися за телефоном: Валентин +38********18.