Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Технический консультант в Одессе"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Комірник на склад
, Одеса, Одеська область
Ми — відома та успішна рітейлінгова компанія, яка протягом понад 10 років радує своїх клієнтів сучасними колекціями одягу та взуття, а також якісними товарами для дому та аксесуарами. Зараз в нас 45 магазинів, які розташовані по всій Україні. Ми стали незмінними консультантами для сотень тисяч задоволених покупців, але ми не зупиняємося на досягнутому. Зараз ми шукаємо в команду відповідального та організованого спеціаліста на посаду "Комірник". Обов’язки:- Приймання, розміщення та зберігання товарів на складі;- Комплектація замовлень та підготовка їх до відправлення;- Ведення обліку товарів на складі;- Забезпечення належного зберігання товарів та дотримання правил складського устрою;- Виконання інших пов’язаних з посадою обов’язків за потреби.Вимоги:- Досвід роботи на складі буде перевагою;- Відповідальність та організованість;- Знання основ складського господарства;- Здатність працювати у швидкотемпованому середовищі;- Знання комп'ютерних програм для складського обліку (Excel, програми електронної пошти тощо) буде перевагою.Переваги:- Конкурентна заробітна плата;- Гнучкий графік роботи;- Забезпечення необхідними ресурсами та інструментами для виконання роботи (вся робота виконується за допомогою технічних засобів - рохли, річтраки та ін);- Можливість професійного росту та розвитку у стабільній компанії;- Дружній та сприятливий колектив.Якщо ви хочете приєднатися до нашої команди та впевнені в своїх здібностях, телефонуйте за вказаними контактними даними. Ми чекаємо саме на вас!
Водитель на авто парка, один на машину, 60% от кассы
, Одеса, Одеська область
Предлагаем работу водителям с категорией "В" в такси на машинах парка с аккаунтами Bolt, 838, Убер и Уклон на машинах парка.Предоставляем выбор автомобиля: Nissan Leaf, Ravon Nexia R3, Citroen C-Elysee.Мы обучаем, как пользоваться приложениями. За каждым водителем закреплен свой личный менеджер и технический консультант, которые всегда на связи.Дополнительно у нас проходят регулярные обучения, где самые сильные водители делятся своим опытом.Время работы вы выбираете сами с выходным на ваш выбор.Выручка находится у водителя, сдача кассы раз в неделю.Касса делится 50/50%, есть план по количеству поездок. Большинство водителей зарабатывает 60% от кассы + бонусы.Водитель в парке зарабатывает от 25000 грн. до 42000 грн. в мес.Есть вариант аренды с фиксированной оплатой раз в неделю;Полное обслуживание машины за счёт парка. Компенсация мойки и шиномонтажа;От водителя необходимо:Уверенный стаж вождения и наличие прав больше года.Старше 21 года.Наличие смартфона.Гражданство Украины.Если вы хотите много зарабатывать на хорошем автомобиле звоните!
Продавець-консультант в магазин вейпів
, Одеса, Одеська область
Вимоги:• Чітка та грамотна мова.• Відповідальність та пунктуальність.• Здатність вивчити значну кількість технічної інформації.• Бажано бути активним користувачем вейп девайсів.Обовʼязки: • Якісна консультація покупців.• Підтримка чистоти і порядку на робочому місці.• Уважне ведення звітності.• Інвентаризація магазину.• Виставлення та ротація товару.• Вивчення новинок ринку вейп індустрії.Умови роботи:• Офіційне працевлаштування .• Навчання.• Графік гнучкий 5/2 за домовленістю 10:00-20:00.• Зарплата 10000-15000, з потенційним зростанням.• Для особистого використання всі співробітники отримують знижки на асортимент магазину.Чекаємо ваше резюме !