Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Администратор отеля в Одессе"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Администратор в готель центр Одеси
, Одеса, Одеська область
Потрібен адміністратор служби прийому та розміщення в готель в центрі ,Хто нам потрібен?Середня освіта/Готові взяти студента.Досвід роботи вітається, але не обов’язковий.Знання українськоі мови.Охайний зовнішній вигляд.Що у тебе повинно бути на гарному рівні: комунікабельність, пунктуальність, привітність, відповідальність та порядність.Обов’язки:Реєстрація та розміщення гостей.Розрахунок гостейПрийом бронювань за телефоном, поштою та системою.Прийом та обробка документів.Ведення звітності.Контроль роботи покоївкиПриготувати каву чи чай гостям.Комунікація із підрядниками.Підтримка затишної атмосфери у готелі.Допомога гостям.Які умови роботи ми пропонуємоГрафік роботи змінний ½ (з 08:00 до 08:00).(доба)700 грн. зміна
Адміністратор в готель
, Одеса, Одеська область
Потрібен адміністратор в готель Одеса, можна і без досвіду, але досвід вітається. Усьому навчимо і допоможемо на початку вашого шляху до кар'єрного зростання.Якщо Ви пунктуальна та відповідальна людина, то звертайтеся за номером, вказаним в оголошенні.Від нас Ви отримаєте:• Стабільні виплати• Кар'єрний ріст• Зручний графік 5|2 з 9:00 до 19:00 (є обід та вечеря).• Гарний та дружний колектив.• За потреби модем надати житло.Чекаємо на ваші заявки, гарного всім часу доби.
Помічник адміністратора у готель
, Одеса, Одеська область
Запрошуємо помічника адміністратора у готель Одеса !Посадові обов’язки:прийом і розміщення гостей готелю;робота з касовим апаратом, готівкою;допомога гостям, в разі виникнення потреби;робота за стандартами служби прийому і розміщення.
АДМІНІСТРАТОРА ГОТЕЛЯ
, Одесса
шукає сімейний готель на сезонну роботу - проживання на території - харчування Подробиці по телефону Повідомте, будь ласка, роботодавцю, що Ви прочитали вакансію на сайті narabotu.od.ua
Администратор ресепшена
, Одеса, Одеська область
Отель Де Волан в поиске администратора на ресепшн ! График: сутки через двое. ЗП : 800 грн/ сутки + процент от бронирований Обязанности : - Поселение/выселение гостей-Прием оплаты, ведение отчетности-Обработка бронированийОбязательно: грамотная речь. Можно без опыта!