Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по транспорту в Одессе"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Курьер (доставка документов и оборудования)
ООО Санрайз, Одесса, Одеська область
Компании по проектированию и монтажу детских игровых площадок и уличных спортивных комплексов Срочно требуются курьеры для постоянной или временной работы!Основным требованием является пунктуальность!Средний уровень ЗП – 9000 грн/мес + проезд + мобильная связь;Возможна еженедельная оплата труда.Работа в молодом и дружном коллективе + гибкий график работы!Обращайтесь с 9-18, Пн-Пт по телефону: 096-З95-05-47, 066-008-24-7ЗМенеджер – Екатерина Игоревна
Робота без досвіду Продавець(Продавец)-консультант
, Одеса, Одеська область
Шукаємо чарівного продавця-консультанта.Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися! Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Гнучкий робочий графік: 5/2, з 08:00 до 23.00(перші та другі зміни)Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Місце роботи –м. Одесавул. Семена Палія,125-Бвул. Семена Палія,72Працюй поруч з місцям проживання А ще ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом! Всі деталі за тел.: 099 900 98 51, НаталяАбо звертайся у ViberЗ повагою, HR-команда «Сільпо».
Менеджер з постачання та операційної логістики
Концерн Ксімекс, ТОВ, Одеса
Компанія «Концерн «Ксімекс» — лідер електротехнічної галузі України з виробництва низьковольтного комплектного обладнання та реалізації комплексних рішень в електропостачанні та автоматизації, запрошує на роботу менеджера з постачання та операційної логістики.Вимоги:досвід роботи у закупівельній логістицідосвід роботи з великим обсягом інформації та великим асортиментом товарузнання MS Office на рівні впевненого користувача (Excel: функції, формули)досвід роботи у програмі 1С8 чи інший облікової програмі (формування накладних на переміщення, вимог, довіреностей, ТТН, замовлень постачальнику, рахунків постачальнику, робота з прайс-листами)уважність, оперативність, системністьорієнтованість на довгострокову співпрацюОбов’язки:обробка заявок на постачання електротехнічного обладнаннярозміщення замовлень у постачальників, переважно у Web-Shopвідстеження та контроль за дотриманням термінів поставки постачальникамиорганізація транспортування товарів на склад власним та найманим транспортомобробка прайс-листів, внесення оновлень у системуаналіз складських залишків, забезпечення оптимального товарного запасуоформлення документів в обліковій програмі 1Сактивна взаємодія із суміжними підрозділами компанії.Переваги роботи у нас:стабільна конкурентна заробітна плата за результатами співбесіди перспектива професійного та кар'єрного зростанняофіційне оформлення (оплачувана відпустка, лікарняні)корпоративний мобільний зв’язокграфік роботи: пн — птн, з 8:00 до 17:00, обід з 12:00 до 13:00сучасний офіс на 5 ст. Люстдорфської дороги.Надсилайте своє резюме на нашу електронну адресу відправити резюме, телефонуйте т. ... Ольга, відділ персоналу.Чекаємо на Вас у нашій команді професіоналів!
Робота без досвіду Касир(Кассир) Пересипський район
, Одеса, Одеська область
Шукаємо чарівного касираДосвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися! Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Гнучкий робочий графік: 4/2 з 08:00 до 23:00 (перші та другі зміни)Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Місце роботи – Суворовський район. А ще ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом!Приходь за адресою: вул. Семена Палія,72вул. Семена Палія,125БВсі деталі за тел.: 09*********51,НаталяАбо звертайся ViberЗ повагою, HR-команда «Сільпо».
Инстаграм менеджер. Выплаты ежедневно. INSTAGRAM фриланс. Удаленная онлайн работа на дому. Без опыта
Simple Tech, Одесса, Одесская область
Слава Украине!Пока что актуальный набор.Приглашаю Вас работать удаленно вести Instagram профиль.Подходит работа для студентов, для школьников, в декрете (декрет) и всем кому нужен удаленный заработок на дому.Требования:‣ по возрасту с 16 лет.‣ 3-4 часа свободного времени в день.‣ умение пользоваться Instagram и Telegram.‣ наличие смартфона или ПК или ноутбука.‣ вежливость.Условия работы:‣ свободный гибкий график.‣ удаленная работа на дому.‣ без опыта берем (обучаем, есть пошаговый алгоритм работы).‣ постоянная поддержка на каждом этапе.Заработная плата 700 грн в день. Выплаты ежедневно на Вашу карту.Обязанности:‣ вести страницу в Instagram.‣ по четкой инструкции публиковать посты и истории на рабочей странице.‣ по готовому шаблону отвечать клиентам.‣ предоставлять 5 коммерческих услуг для социальных сетей.Подходите по требованиям?Быстрее пишите мне.Отвечаю быстро!ПИСАТЬ:• в TELEGRAM по номеру указанному в объявлении.• в VIBER по номеру указанному в объявлении.Контактное лицо: Владислав І РаботаДам полную информацию по работе и начнем.  Контактний НОМЕР:+380 95 821 13 89         .
Робота без досвіду Продавець(Продавец) відділ кондитерський
, Одеса, Одеська область
Шукаємо чарівного продавця у кондитерський відділ.Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися! Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Гнучкий робочий графік: з 08:00 до 23:00 (перші та другі зміни)(можна працювати від 6-8 годин на день).Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Місце роботи -Пересипський район. А ще ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом! Приходь за адресою: вул. Семена Палія,125бВсі деталі за тел.: 09*********51 Наталя Або звертайся у Telegram та ViberЗ повагою, HR-команда «Сільпо».
Пропоную роботу без досвіду
, Одеса, Одеська область
Пропонуємо роботу рієлтором у найкращому дружньому колективі. В нас невелика агенція, але ми співпрацюємо зі всіма забудовниками та маємо найкращі відсотки та бонуси. В нас велика база власних ексклюзивних обьєктів вторинного ринку - квартири, будинки, земля та комерційна нерухомість. Філіали по всім районам міста Одеси. Ніщо так не продається швидко як нерухомість! Коли людина приймає рішення купити квартиру, в неї вже є на це і гроші і час і бажання! І тут саме головне знайти того фахівця, який знає про ринок - все! Наша агенція нерухомості пропонує працевлаштування з навчанням всім бажаючим заробляти і мати вільний час для себе і своєї родини! Ми працевлаштовуємо і пенсіонерів і студентів! Якщо ти не одесит - ми найкраще екскурсовода розкажемо про місто. В нас не потрібно робити ніяких фінансових вкладів! Приходь, навчайся і заробляй разом із нами. За подробицями по телефону 06******38
Робота без досвіду Продавець(Продавец) відділ гастрономії
, Одеса, Одеська область
Запрошуємо у відділ гастрономії продавця продовольчих товарів! У нашій великій родині завжди раді талановитим і наполегливим! Тож якщо ви енергійні, ввічливі, вам подобається спілкуватися з людьми — приєднуйтеся!Вашими основними обов’язками будуть:· Люб’язне обслуговування Гостей· Передпродажна підготовка і викладка товару· Контроль якості та термінів придатностіДля тебе:· Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць· Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чайта кава).· Місце роботи – Пересипський район А ще ти можеш стати справжнім професіоналомта крутим босом!Адреса: м. Одеса, вул. Семена Палія, 125БТелефонуйте! 09*********51З повагою, HR-команда «Сільпо».
Робота без досвіду Приймальник(Приемщик) товарів
, Одеса, Одеська область
Шукаємо відповідального приймальника товарів.Вашими основними обов’язками будуть:· Прийом товару та контроль розміщення на складі· Постановка на облік товару в базі даних· Організація роботи вантажниківДля тебе:· Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.· Графік роботи: 5/2, 4/2 по 8 годин на день.· Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).· Місце роботи – м. Одеса, Семена Палія,125БА ще ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом!Всі деталі за тел.: 09*********51, Наталя.Або пиши Viber та TelegramЗ повагою, HR-команда «Сільпо»
Робота без досвіду Приймальник(Приемщик) товарів в супермаркет
, Одеса, Одеська область
Шукаємо відповідального приймальника товарів.Вашими основними обов’язками будуть:· Прийом товару та контроль розміщення на складі· Постановка на облік товару в базі даних· Організація роботи вантажниківДля тебе:· Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.· Графік роботи: 5/2, 4/2 по 8 годин на день.· Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).На сьогодні "Сільпо" визнано критично важливим бізнесом для галузей національної економіки України, тому всіх наших працівників ми подаємо на бронювання, при наявності правильно оформлених військово-облікових документів.· Місце роботи – м. Одеса, Семена Палія,125БА ще ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом!Всі деталі за тел.: 09*********51, Наталя.Або пиши Viber та TelegramЗ повагою, HR-команда «Сільпо»
Пекар(Пекарь) без досвіду роботи
, Одеса, Одеська область
Запрошуємо на постійну роботу Пекаря (кондитерський цех)!Пекарі в «Сільпо» знаються на справжніх замісах. Особливо якщо йдеться проприготування бісквітного, пісочного чи листкового тіста. Для тебе:· Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць· Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава)На сьогодні "Сільпо" визнано критично важливим бізнесом для галузей національної економіки України, тому всіх наших працівників ми подаємо на бронювання, при наявності правильно оформлених військово-облікових документів. Місце роботи –Пересипський район А ще ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом!Телефонуйте! 099 900 98 51 НаталяАбо звертайся Viber та TelegramЗ повагою, HR-команда «Сільпо».
Менеджер з логістики
, Одеса, Одеська область
Вітаємо, шановний кандидате!Ми міжнародна компанія, що працює на ринку лінолеумів та інших підлогових покриттів з 2005 року. Стабільно розвиваємося з трьома представництвами у великих містах України. Ми офіційні постачальники понад 1500 найменувань продукції найбільших фабрик у Європі та Північній Америці. Нашими клієнтами є як великі будівельні компанії, так і приватні готельні комплекси, спа-, фітнес-зали, кафе, ресторани. Також тісно співпрацюємо з держустановами та підприємствами міської інфраструктури.Ми працюємо у цей складний воєнний час та намагаємося разом підтримувати економіку нашої України. Наразі шукаємо Менеджера з логістики.Функціональні обов’язки:організація транспортної та складської логістики з урахуванням специфіки підприємства;контроль пересування транспорту, термінів доставки, завантажень — розвантажень;контроль за раціональним використанням транспортних засобів, відповідно до встановлених норм, графіки маршрутів, оптимізація доставки;керування парком автомобілів (2,5 т, 6 т), організація тех. обслуговування та ремонту транспорту;розрахунок оплати транспортних послуг, ведення бюджету поточних видатків;укладання договорів з перевізниками та контроль оплати за перевезення;оптимізація витрат на перевезення, завантажень та маршрутів прямування;ведення товаротранспортної документації;пошук «зворотного вантажу»;робота у логістичній програмі «Ларді» та 1С-8;досвід роботи від 3 років.Наші умови:офіційне працевлаштування, повна зайнятість;робочий графік: 5/2 з 9:00 до 18:00, вихідні — сб і нд;заробітна плата обговорюється на співбесіді. Ставка + процент від зворотного вантажуНомер для зв’язку +38********79 Алла
Водiй категорiї «С»
РАФ- ПЛЮС, ООО, Одесса
на мультиліфт На постійну роботу терміново потрібно. З/п вiд 15 000 грн. Умови роботи: Офіційне працевлаштування Стабільна виплата З/п 2 рази на місяць Для більш детальної інформації та запису на співбесіду звертатися за телефономПовідомте, будь ласка, роботодавцю, що Ви прочитали вакансію на сайті narabotu.od.ua
Менеджер інтернет магазину Ваш Сад
, Одеса, Одеська область
Запрошуємо на роботуменеджера інтернет-магазину Ваш Сад на Французькому бульварі 85/7.З/П, графік роботи за результатами співбесіди.
Водитель погрузчика-грузчик в магазин строительных материалов
, Одеса, Одеська область
Карщик-грузчик в магазин стройматериалов18000 – 20000грнПолная занятость. Опыт работы на погрузчике .стабильная выплата З/П дважды в месяц;график работы 6/1;время работы: 8:00 — 18:00Обязанностивыполнение погрузочно-разгрузочных работТребованияхорошая физическая форма;опыт работы на вилочном погрузчике;отсутствие вредных привычек;дисциплинированный, ответственный, бесконфликтный, трудолюбивый;знание стройматериалов — будет преимуществом.Запись на собеседование по телефону: 09******61 кроме воскресенья
В доставку еды требуетсяоператор-администратор по приёму заказов.
, Одеса, Одеська область
В доставку Осама суши требуется оператор-администратор на Костанди 203; Литературная 12А. Расчет ежедневный, официальное оформление. График с 9:30 до 22:00. 4 дня в неделю. Требования: стрессоустойчивость, многозадачность, гибкость, ответственное отношение к работе, опыт работы в сфере обслуживания - обязателен.
Приймальник товарів, без досвіду роботи (приемщик), Суворовський район
, Одеса, Одеська область
У нашій великій родині завжди раді тим, хто пильнує за порядком та обожнює бути в енергійній команді!Ми творимо радість у супермаркетах разом. Тож приєднуйтеся:)Вашими основними обовязками будуть:· Прийом товару та контроль розміщення на складі· Постановка на облік товару в базі даних· Організація роботи вантажниківДля роботи вам знадобляться:· Знання основ товарного обліку· Впевненість у користуванні ПК· Бажання рости та розвиватисяПриєднуйтесь до команди «Сільпо» та:· Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.· Зберігайте баланс. Можливий індивідуальній графік роботи з урахуванням бізнес-процесів та власних побажань.· Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.· Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-ритейлерів України.· Всебічно розвивайтеся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.· Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.· Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать Fozzy Group.· Розважайтеся на роботі. Захопливі розваги, мотиваційні програми та конкурси.· Їжте смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).На сьогодні "Сільпо" визнано критично важливим бізнесом для галузей національної економіки України, тому всіх наших працівників ми подаємо на бронювання, при наявності правильно оформлених військово-облікових документів.Отже, надсилайте резюме та приєднуйтеся до «Сільпо»!З повагою, HR-команда «Сільпо»
Касир без досвіду (работа кассир без опыта) Аркадія
, Одеса, Одеська область
Шукаємо чарівного касира.Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Гнучкий робочий графік.Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Місце роботи: Генуезська, 5Телефонуйте:(099) 972−74−59 ТетянаЗ повагою, HR-команда «Сільпо»
Менеджер в інтернет-магазин дитячих іграшок PlushevoToys
, Одеса, Одеська область
Доброго дня. Шукаємо менеджера з продажів в інтернет-магазин PlushevoToys.Часткова зайнятість, гібридний формат. Перший час робота в офісі, 4−5 годин. Пізніше можна перейти на частково дистанційний формат.Приблизно 2 години на день обробка замовлень та 1 година їх адміністрація. Шукаємо:Або досвідчену людину котра зможе покращувати процеси та технології з доплатою за цеАбо спеціаліста що згодом окрім основних виконуватиме додаткові роботи за доплату.Вимоги:Досвід роботи менеджером з продажу в інтернет-магазині.Бажано знання сфери дитячих іграшок.Бажано досвід роботи Rozetka/Prom/Тощо.Умови роботи:Офіс на академіка Глушко 1/3.пн-пт с 9:00 до 13:00 (4 години на день).Офіційне працевлаштування.Обов’язки:Обробка замовлень.Логістичні операції (5−10 легких відправок двічі на тиждень).Адміністрація маркетплейс-кабінетів.Наш сайт: plushevotoys.com.ua/Локація: офіс Академіка Глушка 1/3
Водій кат. «С»
Консенсус, ООО, Одесса
Підприємству ТОВ «Консенсус» (вул. Хімічна, 1/27) потрібні на роботу, що добре оплачується. Офіційне оформлення. Повний соцпакет. Детальніше: Повідомте, будь ласка, роботодавцю, що Ви прочитали вакансію на сайті narabotu.od.ua