Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Старший смены в Одессе"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Старший смены в Одессе"

15 315 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Старший смены" по диапазонам зарплаты в Одессе

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 23.04.24, по профессии Старший смены в Одессе открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 13.4+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.4+ грн, и 0% с зарплатой 11.9+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Старший смены в Одессе"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Старший смены в Одессе.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Одессе

Среди похожих профессий в Одессе наиболее высокооплачиваемой считается Оператор БСУ. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 25000 грн. На втором месте - Токарь с зарплатой 23715 грн, а на третьем - Резчик с зарплатой 22500 грн.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Охранник в автосалон
Автоцентр АТЛАНТ, Одесса, Одеська область
Официальный дилер ведущих брендов легковых автомобилей в Украине (автосалон), приглашает на должность ОхранникТребования:- хорошая физическая подготовка;- аккуратный внешний вид;- опыт работы - как преимущество;- ориентированность в нестандартных ситуациях.Условия сотрудничества:- достойная и стабильная заработная плата;- Сб, Вс - выходной;- официальное трудоустройство либо работа по трудовому договору;- возможность карьерного роста до старшего смены, начальника охраны.В атмосфере коллектива царит взаимоуважение и взаимопомощь. Приглашаем присоединиться в нашу команду!Если вас заинтересовала эта вакансия, обращайтесь для записи на собеседование Пн-Пт 9-18Тел.:096-З95-05-47, 066-008-24-7ЗС почтой не работаем.Кравец Татьяна Анатольевна
Приймальник товару
, Одеса, Одеська область
Zakaz.ua — міжнародна компанія, яка спеціалізується на доставці продуктів з передових гіпермаркетів, як-от METRO, Аuchan, МегаМаркет, АТБ, VARUS, UltraMarket, Сільпо.Що потрібно робити: працювати зі смартфоном; швидко та якісно збирати замовлення (продукти харчування та побутова хімія) в торговому залі магазину; спілкуватися з клієнтом (українською мовою) для уточнення змін по замовленню.Ми пропонуємо: графік з 8:00—18:00 (5/2, вихідні плаваючі); оплату з першого дня стажування; виплату з/п двічі на місяць; безкоштовну корпоративну форму; можливість професійного розвитку та кар'єрного зростання підтримку та супровід керівника та тренера/наставника під час адаптації та в процесі роботиУ нас немає обмежень — твій дохід залежить від тебе!
Оператор тигельного пресу
, Одесса
Друкарня «Інтегра-Груп» запрошує на роботу спеціалістів з досвідом роботи. Від компанії: 1. Нормований графік, денні зміни, робота за планом. 2. Сучасний цех. 3. Робота увесь рік. 4. З/п від 16 000 грн, своєчасна 5. Хороший колектив та керівники. Адреса - Дальницька 43. Для додаткових питань дзвоніть Повідомте, будь ласка, роботодавцю, що Ви прочитали вакансію на сайті narabotu.od.ua
Старший оператор АЗС
, Одеса, Одеська область
Компанія «МУСТАНГ, ЧФ» є однією з провідних компаній у сфері роздрібної торгівлі паливно-мастильними матеріалами та автозаправними станціями. Ми пропонуємо високоякісне обслуговування та широкий асортимент пального для наших клієнтів. Зараз ми шукаємо старшого оператора АЗС за адресою: м. Одеса, вул. Центральний аеропорт,4-аЗадачі:Приймання замовлень на паливо та надання клієнтам необхідної інформаціїЗаправка автомобілів і контроль якості паливаПідтримка чистоти та порядку на станціїОбслуговування клієнтів та надання консультаційВимоги:Вік від 18 роківБажання працювати на АЗС та навчатися новомуВідповідальність та орієнтованість на результатЗнання основних принципів роботи з паливом буде перевагоюГотовність до роботи в змінах та вихідних дняхПропонуємо:Офіційне працевлаштування та своєчасну виплату заробітної платиГнучкий графік роботиМожливості для кар'єрного росту та професійного розвиткуЗручні умови праці та комфортне робоче середовище.
Оператор заправних станцій
1530, Одеська філія Одеського обласного центру зайнятості, Одеса, Одеська область
Заробітна плата (усього): 7700 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Здійснювати ефективну реалізацію нафтопродуктів, супутніх товарів та послуг на АЗС.Забезпечувати зберігання нафтопродуктів, матеріальних цінностей та супутніх товарів.Дотримуватися високих стандартів обслуговування клієнтів АЗС.Дотримуватися вимог правил техніки безпеки та пожежної безпеки, письмових і усних вказівок безпосереднього начальника та ін.нормативних документів товариства.Робота у Малиновському, Суворовському р-нах м.Одеси.Телефон фахівців ОФ ООЦЗ (073)2615515Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиКоментар: робота змінами, згідно графіку; робота у нічний час; початок роботи з 07.00Умови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвиток; сприяння працевлаштуванню інших членів родини у разі виникнення необхідності переїздуОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Високий рівень комунікаційних навичок та клієнтоорієнтованість.
Інспектор з кадрів
1530, Одеська філія Одеського обласного центру зайнятості, Одеса, Одеська область
Заробітна плата (усього): 13000 грнУ тому числі основна: 13000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Веде облік особового складу Департаменту, його підрозділів згідно з уніфікованими формами первинної облікової документації. Оформлює прийом, переведення і звільнення працівників відповідно до законодавства про працю, положень, інструкцій, наказів керівника підприємства, вказівок керівництва відділу. Формує і веде особові справи працівників, вносить зміни, пов’язані з трудовою діяльністю.Телефон фахівців ОФ ООЦЗ: (073)2615515 Наталя ВалеріївнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьКоментар: робочий день: 9.00-18.00Умови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Веде облік надання відпусток працівникам,здійснює контроль за складанням і додержанням графіків чергових відпусток.Оформлює документи,необхідні для призначення пенсій працівникам.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Складає встановлену звітність про роботу з кадрами. Відповідальність, комунікабельність, грамотність.
Шеф-кондитер / старший кондитер р-н Аркадії в Le Silpo
, Одеса, Одеська область
Кондитери, давайте творити мистецтво смаку разом!Шукаємо в свою команду професіоналів, які не можуть вгамуватися так хочеться робити смачненьке. Ну і жодного дня не можуть без нового досвіду.Досвід роботи необовязковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Місце роботи Приморський район, вул. Генуезька 24б (ТРЦ Kadorr City Mall)Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Комфортні умови праці.Графік роботи: 5/2 початок зміни о 8:00Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава)На сьогодні "Сільпо" визнано критично важливим бізнесом для галузей національної економіки України, тому всіх наших працівників ми подаємо на бронювання, при наявності правильно оформлених військово-облікових документів.Цікаво? Пиши, відгукуйся, дзвони!З повагою, HR-команда « Le Silpo»
Начальник зміни (промисловість)
1530, Одеська філія Одеського обласного центру зайнятості, Одеса, Одеська область
Заробітна плата (усього): 14760 грнУ тому числі основна: 14760 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:НАЧАЛЬНИК ЗМІНИ ЕЛЕКТРОСТАНЦІЇ (5 група допуску електробезпеки). Виконує контроль за веденням протиаварійної роботи енергетичного устаткування підприємства. Проводить оперативно-методичне керівництво протиаварійної роботи та безпечної експлуатації енергетичного устаткування підприємства. Контактний телефон фахівців Північного управління Одеської філії ООЦЗ: (063)5628001 Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Підсумований облік робочого часуУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеКоментар: ВідсутніПрофесійні компетенції (знання, навички):Спеціальність-енергетична галузь. Стаж роботи на інженерних посадах з експлуатації устаткування енергетичних підприємств від 3-х років. Знати правила безпеки.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Самодисциплінованість , відповідальність, сумлінне ставлення до роботи. Уміння самостійно та швидко виконувати завдання.
Адміністратор залу (вул. Генуезька, 5)
, Одеса, Одеська область
Watsons Україна — це роздрібна мережа товарів для краси та здоров’я!На сьогодні ми управляємо 270 + магазинами у 108 містах.В нас працює більше ніж 2000 працівників які обслуговують приблизно 350 тисяч клієнтів щомісяця за допомогою наших О+О (Offline плюс Online) платформ.Watsons Україна — входить до складу міжнародної компанії A.S. Watson Group, найбільшої у світі мережі роздрібної торгівлі продукцією для краси та здоров’я.Нині мережа налічує понад 16 000 магазинів, 12 роздрібних брендів на 28 ринках та більше ніж 130 000 співробітників по-всьому світу. За 2022 фінансовий рік A. S. Watson Group зафіксувала дохід у 22 мільярди доларів США. Щороку компанія обслуговує понад 5,5 мільярдів покупців через свої платформи, як онлайн так і офлайн, забезпечуючи клієнтам роздрібну торгівлю на основі сучасних технологій.Шукаємо у нашу команду Адміністратора зал за адресою: вул. Генуезька, 5 Телефон керуючого магазином: 05*********72 АллаЩО ВАМ ПОТРІБНО РОБИТИ?Контролювати роботу персоналу магазину згідно стандартів та вимог;Консультувати покупців;Контролювати правильність цінників та відслідковувати термін придатності продукції;Організовувати викладку товару;Працювати з касовим апаратом.ЩО МИ ЧЕКАЄМО ВІД ВАС?Вища або середньо-спеціальна освіта;Бажаний досвід роботи старшим продавцем.ЩО ЧЕКАЄ НА ВАС У WATSONS?Гнучкий графік роботи;Форма та комфортне робоче місце;Прозора система мотивації;Офіційне працевлаштування та «БІЛА» виплата заробітної плати;Оплачувана відпустка 24 календарних днів;Оплачувані лікарняні;Дисконт на продукцію компанії;Навчання та можливість кар'єрного росту в середині компанії.Робота у Watsons — це не тільки робота, яка змінить твоє резюме, це робота — яка змінить світ!До зустрічі на співбесіді!
Повар пекарь пищевого производства
, Одеса, Одеська область
Срочно требуется в дружную команду пищевого производства «Odesa Food»Повар-Пекарь и помощник повара График работы - 1/1Рабочие смены дневные и ночные.Зп зависит от выработки, средняя ставка за смену выходит в пределах 1000-1200 грн Ваши обязанности: ПЕКАРЬ:• Замес, формовка и выпекание хлебобулочных изделий;Повар упаковщик: • Упаковка и стикеровка изделий • Укомплектовка заказов Мы ожидаем от Вас: • Опыт работы на пищевом производстве не менее полугода (но есть вакансии и для помощников - без опыта) • Работа по технологическим картам с соблюдением рецептур • Ответственность • Трудолюбивость, выносливость • Чистоплотность Мы предоставляем: • стабильную заработную плату (2 раза а месяц) • хорошее условия труда, • командные бонусы Расположение:3 Водопроводный переулок, 9.Район ЖД Пишите !в личку OLX! свои данные и опыт работыИЛИЗвоните 06******55 Георгий
требуется водитель на волгу 24-10 постоянно-временный
, Одеса, Одеська область
Требуется водитель с опытом вождения машины Волга. Работа заключается в обслуживании строительных бригад в плане снабжения строительными материалами, физической и моральной помощи, разьезды по обьектам с руководителем, который много курит в машине. возраст 25-55 лет. заработанная плата стартовая 700 грн. смена с 8.00 до 17.00 переработанные часы 70 грн в час. Работа заключается 2-3 дня в неделю ( в данный момент) или ежедневно. Оплата ежедневно. проживание на черемушках или близ лежащие районы. Если Вы не сидели за рулем Волги или Газели, лучше подумать, звонить или не звонить.
Кухар у VIVO cafe в Одесу (Аванград)
, Одеса, Одеська область
Національна мережа АЗК UPG у пошуках Кухаря у VIVO cafe Територіально ми знаходимося: м. Одеса, вул. Анграська, 1-в, Аванград Ми пропонуємо: Офіційне працевлаштування з дотриманням усіх вимог КЗпП Офіційну заробітну плату — від 18 000 грн (ставка + %) Зручний графік роботи — 1/3 (7-8 змін на місяць) Можливість особистого і кар'єрного зростання (старший кухар, адміністратор кафе) Комфортні умови праці (кімната для обіду і відпочинку, душова кімната) Знижку на харчування Безкоштовну форму Наші очікування: Профільна освіта — бажано Досвід роботи кухарем у сфері HoReCa від 1-го року Бажання навчатися і розвиватися Відповідальність і порядність Активність у своїх діях Основні обов’язки: Готувати швидко і за технологічними картками Забезпечувати свіжість і якість страв з меню Дотримуватися санітарно-гігієнічних норм Зацікавило? Тоді телефонуй і приєднуйся до нашої великої команди
Охоронник (Одеса)
, Одеса, Одеська область
Компанія «Охоронний Холдінг» запрошує на вакансію «Охоронник».Ми - за гендерну рівність. Радо приймемо в свій колектив як жінок, так і чоловіків, головне - ваше бажання працювати та підвищувати свій рівень як професійної, так і фізичної підготовки.Ми пропонуємо:стабільну та офіційну заробітну плату — від 7456-9320 грн. в залежності від відпрацьованого часу;графік роботи: доба/три вихідних;Основні задачі:забезпечення збереження TMЦ;своєчасне інформування начальника зміни про всі недоліки, виявленіпорушення та інциденти;здійснення пропуску (випуску) транспортних засобів, пішоходів, ТМЦ на територію об'єкта згідно встановленому пропускному режиму.Наші побажання до потенційного кандидата:виконання своїх посадових обов’язків, розпоряджень та інших документів, що регламентують несення служби, оперативне прийняття заходів щодо запобігання, виявлення і припинення розкрадання власності об'єкту, що охороняється;дотримання пожежної безпеки та норм охорони праці.Чекаємо ваші дзвінки на телефон:Олена Вікторівна - 06*********15
Різчик поліграічної продукції
, Одесса
Друкарня «Інтегра-Груп» запрошує на роботу спеціалістів з досвідом роботи. Від компанії: 1. Нормований графік, денні зміни, робота за планом. 2. Сучасний цех. 3. Робота увесь рік. 4. З/п від 16 000 грн, своєчасна 5. Хороший колектив та керівники. Адреса - Дальницька 43. Для додаткових питань дзвонітьПовідомте, будь ласка, роботодавцю, що Ви прочитали вакансію на сайті narabotu.od.ua
Оператор трафаретного друку
, Одесса
Друкарня «Інтегра-Груп» запрошує на роботу спеціалістів з досвідом роботи, вища освіта. Від компанії: 1. Нормований графік, денні зміни, робота за планом. 2. Сучасний цех. 3. Робота увесь рік. 4. З/п від 16000 грн, своєчасна 5. Хороший колектив та керівники. 6. Адреса - Дальницька 43. Для додаткових питань дзвоніть Повідомте, будь ласка, роботодавцю, що Ви прочитали вакансію на сайті narabotu.od.ua
Палітурниця
, Одесса
Друкарня «Інтегра-Груп» запрошує на роботу спеціалістів з досвідом роботи. (сбір виробів із бумаги та картону) Від компанії: 1. Нормований графік, денні зміни, робота за планом. 2. Сучасний цех. 3. Робота увесь рік. 4. З/п від 12000 грн, своєчасна 5. Хороший колектив та керівники. Адреса - Дальницька 43. Для додаткових питань дзвоніть Повідомте, будь ласка, роботодавцю, що Ви прочитали вакансію на сайті narabotu.od.ua
РОБОТА.Кухар шаурми , Аркадія (15-16 змін ,16500-17600 грн,ставка)
, Одеса, Одеська область
Від компанії :чітке та структуроване навчання; активна та творча команда;офіційне працевлаштування; доставка після роботи ;завжди вчасна та стабільна виплата зарплатні ;таксі після робочої зміни;харчування — фірмовий кебаб та гарячий напій ;якісна уніформа для роботи ; графік роботи — позмінний 3/3 з 09:00 до 22:00;*лояльні керівники — наші адміністратори подбають про твою швидку та комфортну адаптацію у колективі.Очікуємо твою відгук в дірект)
Старший касир (Старший кассир) Суворовський район
, Одеса, Одеська область
У нашій великій родині завжди раді талановитим і наполегливим! Тож, якщо ви енергійні, ввічливі, вам подобається спілкуватися з людьми — приєднуйтеся!Вашими основними обов’язками будуть:Люб’язне обслуговування та розрахунок Гостей на касіКонтроль відповідності зважування, маркування товарівВедення касової дисципліниОрганізація роботи касирів на змінніПриєднуйтесь до команди «Сільпо» та:Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.Додатково заробляйте. Обирайте додаткові зміни на заробляйте на «Біржі змін».Зберігайте баланс. Можливий індивідуальній графік роботи з урахуванням потреб магазину та власних побажань.Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-рітейлерів України.Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать «Fozzy Group».Їжте смачно. Знижки на власне виробництво для працівників «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).Телефонуйте за номером телефону : 09*********62 ЄвгеніяПриходьте за адресою:м. Одеса. вул. Бочарова, 44