Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Консультант интернет магазина в Одессе"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Консультант интернет магазина в Одессе"

16 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Консультант интернет магазина" по диапазонам зарплаты в Одессе

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 16.04.24, по профессии Консультант интернет магазина в Одессе открыто 2 вакансий. Для 50% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 14.4+ грн. 50% объявлений с зарплатой 19,9+ грн, и 0% с зарплатой 10.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Консультант интернет магазина в Одессе"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Консультант интернет магазина в Одессе.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Одессе

На гистограмме изображено сравнение средней зарплаты по запросу "Консультант интернет магазина" со средней зарплатой в административных центрах за прошлый месяц.

Рекомендуемые вакансии

Продавец-консультант в магазин мобильных аксессуаров
, Одеса, Одеська область
Доброго дня шановні претенденти.Шукаємо молодих і активних хлопців та дівчат до магазину ексклюзивних мобільних аксесуарів.Маємо свій імпорт та оригінальний асортимент в порівнянні з іншими подібними магазинами на ринку країни.Основні вимоги до претендента, мабуть, є стандартними:УважністьПунктуальністьВідповідальністьБажання працювати на результат, бажання заробляти гроші та розвиватися.Основні обов’язки та функціонал:Роздрібні продажі товару, професійні консультації.Поклійка скла на всі мобільні аксесуари, планшети, смарт годинники тощо.Оприбуткування та реалізація товарів через CRM систему, касова та фіскальна дисципліна.Обслуговування інтернет замовлень, надсилання посилок.Хочемо звернути Вашу увагу, що шукаємо тільки мотивовану молодь. У нас оригінальний асортимент, який на даний момент поза конкуренцією. Спочатку дамо пріоритет претендентам з досвідом роботи у цій сфері.Заробітна плата складається зі ставки + % від Вашого продажуГрафік 2/2.Місце роботи — аркадія і таіровеДля детальної інформації прошу надсилати Резюме та зв’язуватися з нами через месенджери.
консультант інтернет магазина
ТОВ "ІСТ-ФОРТ", Вся ; Одеська область; Одеса
Компанія набирає співробітників для віддаленої роботи.Вимоги: акуратність та увага до деталей; високий рівень самоорганізації у роботі; доброзичливість у спілкуванні,  вільний час для роботи 3-4 години.Обов'язки: робота з електронною поштою, вміння працювати з офісними програмами, створення рекламних оголошень, моніторинг, ведення баз даних.Умова: вільний графік роботи, часткова зайнятість, навчання в процесі роботи, допомога в роботі, кар'єрне зростання , пасивний дохід.Додаткова інформація за контактами: ел.адресу - [email protected] з позначкою "Труд UA",або на  Вайбер 0685036138. (на дзвінки не відповідаю).                                                                                                                                               
Продавець-консультант для інтернет продажу
, Одесса
На виробництво м'яких меблів потрібно з досвідом роботи. Подробиці під час співбесіди.Повідомте, будь ласка, роботодавцю, що Ви прочитали вакансію на сайті narabotu.od.ua
Продавець-консультант у інтернет-магазин одягу
Потрібен продавець-консультант від 22 до 25 років.Обов’язково:вища освітавільне володіння українською мовоювміння продаватидисциплінавідповідальністькомунікабельність та вміння вирішувати конфліктні ситуаціїзнання англійської вітаєтьсяУмови роботи:6-денний графік з 08:00 до 17:00Якщо ти відповідаєш цим простим нормам і хочеш добре заробляти, дзвони, знайомитимемося.По всім питанням тільки телефонувати :)